Erre sokáig emlékezni fogunk! Kilógó mellbimbójával okozott meglepetést Emma Watson

mell fashion week mellbimbó Emma Watson ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watsont már évekkel ezelőtt a legstílusosabb fiatal sztárnak kiáltották ki. A szépséges nővé érett gyereksztár a minap mégis olyat művelt, amire sokáig emlékezni fogunk.

A 22 éves színésznő egy Los Angeles-i filmpremieren jelent meg egy különleges, hát nélküli ruhában. A kamerák előtti forgolódást és a színésznő pózolását viszont csak lassan tudta követni a pókhálóvékony pántokkal rendelkező maxiruha, így egy pillanat alatt fény derült Emma Watson gardróbtitkára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ő is, ahogy a legtöbb hollywoodi sztár, melltartó helyett mellbimbótapaszt visel az estélyi ruhák alatt. A forgolódás közben ez a kis átlátszó kiegészítő előbukkant a ruha alól, ami kínos pillanatokat okozott a színésznőnek. Emma Watson a másnapi lapok címlapján értesült arról, mekkorát is hibázott. A mellbimbótapaszos villantást itt nézheted meg! Pedig ezt a bakit leszámítva a színésznő káprázatosan festett a többrétegű, nude színű ruhában, igaz, jó lett volna, ha egy kis derekat is mutat, hiszen olyan csinos alakja van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.