Iskola helyett szépségversenyekre jár? Magas sarkú cipőben botladozik a hétéves realitysztár

reality show tévésztár sorozat szépségverseny iskolás magassarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Itt jön Honey Boo Boo című amerikai valóságshow hétéves gyereksztárja, Alana Thompson ezen a héten az iskolapad helyett ismét a gyerekszépségversenyek csillogó világát választotta.

Az amerikai TLC televíziós csatornán futó valóságshow, az Itt jön Honey Boo Boo egy meglehetősen őrült georgiai család csöppet sem szürke hétköznapjait mutatja be. A reality főszereplőjét, a mindössze hétéves Alana Thompsont az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő gyerekszépségversenyekről szóló tévéműsorból ismerhette meg a közönség.

A bulvársajtót a közelmúltban bejárta egy fotó, amelyen a kis Alana éppen csillogó-villogó magas sarkú cipőben lépked a lépcsőn (képet itt láthatsz), kezében elegáns retikült tartva. A hétéves - nem éppen vékony - kislány hírből sem ismeri a szégyenlősséget, óriási magabiztossággal mozog a kamerák kereszttüzében, és a TLC új valóságshow-ja nézettségi rekordokat döntött az elmúlt hetekben.

http://tlc.howstuffworks.com
http://tlc.howstuffworks.com

Honey Boo Boo anyukája, a túlsúlyos June egy kissé megsértődött, mikor kiderült, hogy Kris Jenner, egy másik, a Kardashian család fényűző életéről szóló relitysorozat szereplője nincs kifejezetten jó véleménnyel a konkurens valóságshow-ról.

"Nem érdekel, hogy nem tetszik a műsorunk Kris Jennernek. Nem lehet mindenkit boldoggá tenni, nem létezik olyan dolog a világon, amit mindenki egyformán szeret. Vannak emberek, akik utálnak bennünket, de vannak sokan, akik szeretik a műsorunkat. Mi igaziak vagyunk, nem játsszuk meg magunkat, mi pontosan így élünk, ahogy a nézők láthatják. Vagyunk, akik vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és szerintem csak ez számít" - mondta June egy tévéműsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.