fashion week zokni kabát dzseki harisnya ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az ősz korábban érkezett meg, mint gondoltuk. Ennek egyetlen előnye, hogy beszerezhetjük a legújabb ruhadarabokat, méghozzá egyenesen a divattervezők kreációiból inspirálódva. Összegyűjtöttünk három olyan trendet, ami sosem megy ki a divatból.

Térdig érő zoknik, lábszávédők

Sajnos megszokhattuk már, hogy kedvenc nyári szandálunkat felesleges zárt cipőre cserélni, hiszen a nyári lábbeliket szinte rögtön a téli csizmák váltják. Szerencsére az idei őszi szezonban nem kell mellőznünk kedvenc őszi cipőinket, melyekből egy térdig érő zokni vagy lábszárvédő segítségével meleg lábbelit kreálhatunk. Kívülre húzzunk vastag, lábszárközépig érő kötött darabokat, vagy a Prada kollekciójában látott módon viseljünk kötött zoknit, egészen térdig felhúzva.


Michael Kors, Prada, Rag & Bone

Keppek

Jóllehet a kepp szó hallatán rögtön a báli ruhák fölött viselt prémes és olykor giccses darabokra asszociálunk, ezúttal az őszi trendek egyik alapdarabjáról van szó. Viselhetjük sportos összeállításokhoz vagy elegáns felöltőként, ahogyan Marc Jacobs is megálmodta.


Alexander Wang, Marc Jacobs, Kenzo

Military

A nyári színkavalkád után jó újból visszatérni a nehéz, markáns anyagokhoz és a földszínekhez. Ebben a szezonban sem lesz nehéz dolgunk, ha a katonás divat nagy rajongói vagyunk, hiszen a zubbonyszerű kabátoktól egészen az olívazöld dzsekikig minden megtalálható a palettán.


Burberry, Dries Van Noten, Rag & Bone

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.