Ezt látni kell! Ilyenek a magyar celeblányok smink nélkül

Horváth Éva LifeNight smink Zimány Linda Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis alapozó, némi szempillaspirál és púder csodákat tehet. Íme a bizonyíték arra, hogy a hibátlannak hitt, ismert magyar szépségek sem tökéletesek.

Nemrég ráakadtunk egy videóra, melyből kiderült, hogy a magyar sztárok nemcsak testedzéssel, hanem retusálással is "fogynak". A következő képkockákból pedig az is jól látszik, hogy a hírességek bőre közel sem tökéletes. Akárcsak mi, hétköznapi emberek, úgy a hírességek is küszködnek a pattanásokkal, szeplőkkel és a sötét karikákkal.

Gyönyörű őszi smink az igéző szemekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120912-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-egyszeru-oszi-smink.htmlHárom őszi sminktrend - Válaszd a hozzád illőt!http://www.life.hu/szepulj/smink/20120910-szepsegapolas-2012-oszi-smink-trend-interju-larion-oscar-sminkessel.htmlSminkelj igéző macskaszemeket! - Őszi sminktrend Takács Nórávalhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120907-takacs-nora-a-lifehu-arca-a-hogyan-legyek-jo-no.htmlA legszebb őszi sminkek a kifutókról - Melyik a pasik kedvence?http://www.life.hu/szepulj/smink/20120829-szepseg-trend-osztel-20122013-a-legszebb-szexi-sminkek-ez-a.htmlGisele Bündchen smink nélkül még gyönyörűbb - Leleplező képsorokhttp://www.life.hu/szepulj/20120810-gisele-bundchen-a-vilagon-a-legjobban-fizetett-modell-termeszetesen-smink.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.