Terhesen is a férfiak vágya lehetne a magyar szupermodell! Hatalmas pocakkal is tűsarkúban pózol

modell terhesség Ebergényi Réka terhes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebergényi Réka az egyik legsikeresebb magyar modell, aki héthónapos terhesen sem mondott le a munkáról. A szépségnek szerencsére mindent elnéz a stáb.

"Szerintem én tűsarkúban fogok szülni" - nyilatkozta az RTL Klub Fókusz című műsorában Ebergényi Réka szupermodell. Jó tíz éve még csak egy kedves lány volt, akitől azt remélték, elviszi a gyönyörű magyar lányok hírnevét a világban. A szépség azóta az egyik legsikeresebb magyar modellé vált, és egy francia világmárka arca lett.

Réka héthónapos terhesen is dolgozik, és nem szívesen mond le a tűsarkúról. A stáb türelmes vele, ami nem csoda: nem könnyű órákat mozdulatlanul ülni, majd öltözködni, aztán 12 centis sarokban pózolni, végül egy másik ruhában ugyanezt elölről kezdeni. Ha kíváncsi vagy, hogyan viseli Réka a terhességet és fél-e az anyaságtól, akkor nézd meg a Fókusz riportját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.