Sarah Michelle Gellar sztárpár színésznő kisfiú szülés Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Michelle Gellarnak kisfia született a múlt héten Los Angelesben - erősítette meg a hírt a színésznő szóvivője a US Weekly magazinnak.

Június közepén hatalmas pocakkal láthattuk Sarah-t - a múlt héten pedig meg is született a sztárpár kisbabája. A kisfiú a második gyermeke a 35 éves színésznőnek és férjének, Freddie Prinze Jr.-nak: három évvel ezelőtt született kislányuk, Charlotte Grace, aki éppen ebben a hónapban ünnepelte a születésnapját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Az édesanya és a baba is remekül van, Charlotte pedig nagyon izgatott, hogy született egy kistestvére" - mondta el a szóvivő.

A 36 éves Freddie és Sara szeptember elsején ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat. "Csodálatos szülők, akik teljesen normális életet élnek. Mindketten szeretik Hollywoodot és a nyüzsgést, de a családi élet sokkal fontosabb számukra" - árulta el egy bennfentes a US Weekly magazinnak.

Megmutatta hatalmas pocakját az állapotos színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120615-megmutatta-hatalmas-pocakjat-az-allapotos-szineszno-sarah-michelle-gellar.htmlPandabébi született a San Diegó-i állatkertbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120923-pandabebi-szuletett-a-san-diegoi-allatkertben.htmlMegszületett az RTL Klub sztárjának első gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-kiraly-lnorbi-2010es-xfaktor-dobogosanak-gyermeke-szuletett.htmlFordul a kocka! Kötelezhetik Kovács Lázárt, hogy látogassa házasságon kívül született kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/20120919-kovacs-lazar-hazassagon-kivul-szulettt-kisfiat-nem-latogatja-kotelezheti-a.htmlMegszületett az X-Faktor versenyzőjének első gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120910-megszuletett-az-xfaktor-versenyzo-kiss-erno-elso-gyermeke.htmlKülönleges ikerpár: egyikük fehér, a másik fekete bőrrel születetthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120905-kulonleges-ikerpar-szuletett-kulonbozo-borszinnel-jottek-vilagra.htmlEgy igazi kis torpedó - már a mentőben megszületett Szandra - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120906-szulestortenet-ket-kislanyat-korhazban-a-harmadikat-a-mentoben-hozta-vilagra.htmlOrvosi csoda született: Jobb oldalra nőtt a kislány szíve - mégis egészségeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120830-orvosi-csoda-szuletett-jobb-oldalra-nott-a-kislany-szive-jobb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.