Szabó Győző férfias edzésekkel tartja formában magát

küzdősport színész tudatos étkezés egészséges életmód Ez Zsír! mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző vidéki gyerekként hozzászokott a szép nagy adag magyaros ételekhez, de a fehérkenyeret és a cukrot kiűzte az étrendjéből. A magyar színész tehát nem a mennyiségre, mint inkább a minőségre figyel - és ezek mellett boksszal és küzdősportokkal tartja formában magát.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=K9PAc4uDWX98HYcG

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



"Megőrülök a sajtokért, de nem bírja a gyomrom" - Így lúgosít Szabó Győzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120313-megorulok-a-sajtokert-de-nem-birja-a-gyomrom-igy.html"Mióta leálltam az anyatejről, azóta diétázom" - Így harcol Csomor Csilla a kilókkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120807-csomor-csilla-a-baratok-kozt-szinesznoje-golfozik-es-vitorlazik-.htmlXantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.htmlZoltán Erika: "Azt a luxust nem engedhetem meg, hogy nem érek rá"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120604-termeszetes-gyogymodokkal-dieval-tartja-magat-formaban-zoltan-erika.htmlJáksó László: "Voltam már 76 és 98 kiló is"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120706-jakso-laszlo-voltam-mar-76-es-98-kilo-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.