Különleges akart lenni, de melléfogott - Furcsa öltözékben Emma Watson

fashion week színésznő nadrág Emma Watson ruha sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson alaposan meglepte a divatkritikusokat és a rajongóit - egy csinos kis ruha alá nadrágot húzott.

A Harry Potter sztárja remekül nézett ki a vörös szőnyegen, de sajnos csak deréktól felfelé. Emma hátratűzött frizurája remekül állt neki, a Dior ruha pedig szépen kiemelte hosszú nyakát, formás, kerek vállait és vékony derekát. Valamiért azonban unalmasnak találhatta a kis feketét önmagában, és úgy döntött, "megtoldja" egy nadrággal.

Northfoto
Northfoto

Watson kisasszony korábban többször is nyilatkozta, hogy nem szereti, ha "túl tökéletesen" néz ki, szereti maga kitalálni, hogy mit vegyen fel. Hát most alaposan melléfogott, jobban járt volna, ha segítséget kér.

Köldökig érő dekoltázzsal hódított Sarka Kata - Megmutatta tökéletes domborulataithttp://www.life.hu/legytrendi/20120928-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-kihivo-es-szexi-ruhaban-hoditott.htmlMinden szem rá szegeződött - Parányi sortban és mélyen kivágott felsőben partizott Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120927-rubint-reka-fitnesz-edzo-schobert-norbi-felesege-rovid-nadragban-es.htmlEz fájhatott! Teljesen elszorította derekát Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-furcsa-furdoruhajaval-teljesen-elszoritotta-derekat-kim-kardashian.htmlPucér feneket villantott Katalin hercegnő - Súlyos divatbaleset értehttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-katalin-hercegno-pucer-feneke-kilatszott-a-ruhabol-a-brisbane-repuloteren.htmlMiniatűr stílusikonok - Az 5 legjobb gyerekdivat-bloghttp://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20120924-gyerekruhak-gyerekdivat-az-5-legjobb-gyerekdivatblog.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.