Végleg az utcára került az egykor legsikeresebb gyermekszínész - alkoholista és hajléktalan lett

hajléktalan gyerekszínész alkoholista karrier sztár lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erin Morant a hetvenes években a Happy Days sorozat tette híressé. A sorozatból igazi szupersztárok kerültek ki, egyedül Erin nem tudta kihasználni a széria sikerét.

Sajnálatos módon az egyik legsikeresebb gyerekszínészből mára egy alkoholista hajléktalan lett. Férjével 2010-ben mentek tönkre anyagilag, akkor ki is tették őket kaliforniai otthonukból. Két évig a férfi anyjánál laktak egy lakókocsiparkban, de nem olyan régen az idős asszony is kitette a szűrüket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem voltak hajlandók munkát vállalni és állandóan csak kocsmáztak, ezért döntött úgy Moran anyósa, hogy elküldi őket. A pár azóta az egyik olcsó motelből a másikba vándorol. (Képek a hajléktalan, utcán barangoló színésznőről.) Az 50 éves Erin és párja 2011-ben egyenesbe jöhetett volna, amikor 18 millió forint kártérítést kaptak a CBS-től, amiért az anno visszatartotta a Happy Days stábjának fizetségét. A színésznőnek azonban ezt a lehetőséget sem sikerült kihasználnia.

Videó az egykori gyereksztárról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.