szerelmi bánat színésznő fogyás válás Selma Blair sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen megrémültünk, amikor megláttuk a legfrissebb fotókat Selma Blairről.

Mi történhetett a színésznővel? Nagyon sokat fogyott, az arca éveket öregedett, és a feje is óriásinak tűnik a testéhez képest. Lehet, hogy ennyire megviselte az elválás gyermeke apjától, vagy egy szerep kedvéért direkt dobta le a kilókat?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Selma Blair egy évvel ezelőtt és most

Házimunkaálló körömfestési módszerekhttp://www.life.hu/szepulj/20121008-tartos-koromfestesi-modszerek-lakkozasi-technikak.htmlIlyen unalmasnak még sosem láttuk - Kifordult magából a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20121005-unalmas-frizura-unalmas-ruha-kifordult-magabol-a-szupermodell-agyness-deyn.htmlJobban néz ki, mint valaha! 44 évesen is gyönyörű az egykori szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20121005-jobban-nez-ki-mint-valaha-44-evesen-is-gyonyoru-az.htmlUltraszexi fürdőruhába bújt az egykori örömlány - Hatalmasat változott az utóbbi évekbenhttp://www.life.hu/szepulj/20121005-ultraszexi-furdoruhaba-bujt-az-egykor-botranyos-eletu-oromlany-zahia-dehar.htmlJobban néz ki, mint valaha - 20 évet is letagadhatna a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20121004-szexi-fotok-40-eves-lett-cameron-diaz.htmlFormás idomait mutogatja az angol modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120924-formas-idomait-mutogatja-az-angol-modell-kelly-brook.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.