Miért nem figyel magára? Túlhajtja magát Szulák Andrea

színház tévé család munka karrier Szulák Andrea sztár hajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz lenne felsorolni, mi mindennel foglalkozik Szulák Andrea egyszerre, mégis azt állítja: képes teljes értékű anya és társ lenni. Mégis félő, ha így halad, túlhajtja magát.

"Hullámokban fordul elő velem, hogy ennyit dolgozom, de ha hiszik, ha nem, jut idő mindenre" - nyilatkozta a BorsOnline-nak Szulák Andrea, aki koncerteket, színházi előadásokat, tévéműsorokat és haknikat is vállalt az elmúlt időszakban.

www.story4.hu
www.story4.hu

"A munkalehetőségeim több mint felére így is nemet mondok. Csak szeptember óta lett sűrű az életem, akkor kezdődtek a televíziós felvételek. A koncerteken örömzenélés megy, a Operettben pedig egy olyan dalt adok elő, amit talán én énekeltem először Magyarországon. A kislányom éppen ma jön el megnézni" - mesélte a művésznő a bulvárlapnak. Azért azt is hozzátette, nem a pénz miatt dolgozik ennyit, és a kislánya mindig is az első lesz számára. "A kislányom igényeit mindig szem előtt tartom, és én főzök, én etetem, én altatom, mesélek, azaz anyaként is teljes értékű vagyok. Sőt, azt is elárulom, a párom sem panaszkodik."

Kire hasonlítanak ezek a lányok? Íme Sarah Jessica Parker ikreihttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20121005-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-szinesznojenek-gyermekei.htmlDr. Csernus: "Nekem miért nincs?" - Emiatt lop egy kisgyerekhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121005-dr-csernus-a-gyerekkori-lopasrol-adrenalin-onbizalomhiany-hianyerzet.htmlHatalmasat nőtt a legcukibb sztárcsemete! Íme a szépséges modell tündéri kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121005-miranda-kerr-szupermodell-kisfia-flynn-bloom-edesanyjaval-jatszott-a-parkban.htmlFehér ruhácskában is igazi vagány csaj! Így pózolt a kamerának Rihanna 6 évesenhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121004-huncut-kislany-volt-igy-pozolt-a-kameranak-az-enekesno.htmlKisfiút hord a szíve alatt a szőke szépséghttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121003-kisfiut-var-shakira-.html"Pofon ütött gyerek szindróma" miatt halt meg Cocohttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121002-a-terhesseg-alatti-human-parvovirusfertozesfertozesre-hivja-fel-a-figyelmet-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.