30 perces dekorötlet: fotómontázs az ablakban

fénykép fotó barkács kézművesség montázs dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis kreativitással olyan használhatatlannak tűnő dolgokból is készíthetsz mutatós dekorációt, mint egy kopott, kiselejtezett ablakkeret. Megmutatjuk, hogyan.

Szükséges eszközök:

- az ablaküveg-darabokkal megegyező méretű fotók
- fémes hatású színes papír
- cellux
- olló
- mérőszalag
- betűmatricák
- filcből vagy papírból készített virágdekoráció

www.iammommahearmeroar.net
www.iammommahearmeroar.net

Elkészítés

A fotómontázs összeállítása sem túl sok időt, sem túl sok energiát nem kíván. Az ablakkeretet sem kell lefestened vagy páccal átkenned, hiszen ennek a montázsnak éppen a vintage hangulat a lényege.

Első lépésként le kell mérned az ablakkeretben ülő üvegeket, hogy tudd, mekkora fotók férnek bele. Nyomtasd ki a kedvenc képeidet az üvegek méretéhez legközelebb álló nagyságban, majd az ollóval igazítsd őket pontosan méretre, és celluxszal rögzítsd az üvegre - ehhez a legjobb a kétoldalú cellux, olyan fajta, ami idővel nem sárgul meg.
Ne aggódj, ha esetleg nem elég hosszúak vagy szélesek a képek: színes papírral kitöltheted a helyeket.

www.iammommahearmeroar.net
www.iammommahearmeroar.net

A fotómontázs már ebben a fázisban is mutatós, de még szebb lesz, ha egy-két aprósággal tovább díszíted. Az ablakkeret színéhez illő betűmatricák segítségével a fotókhoz passzoló szavakkal, de akár egy egész idézettel is gazdagíthatod a művet, sőt, filcből vagy papírból térhatású virágokat is készíthetsz, ezek jól mutatnak a keret egy-egy sarkában.

Forrás: http://www.iammommahearmeroar.net/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.