Így készíts hajpakolást és testradírt sütőtökből

hajpakolás bőr testradír Takács Nóra haj Hogyan legyek jó nő? szépségápolás egészség sütőtök szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodás ősz nem csupán a szemünket gyönyörködteti, hanem a szépségünkre is vigyáz. Példának okáért itt van a csodás sütőtök, amit nyakra-főre kéne enni és magunkra kenni, olyan jót tesz kívül-belül. Ma egy hajpakolást és egy testradírt mutatok. De senki ne felejtse el a tavalyi arcpakolást sem, mert az is szuper! Így lehetsz igazán tökös csaj idén ősszel is!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=WscXtcguY6T7htyY

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!




Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Készíts otthon hajzselét - fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121004-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-hazi-keszitesu-hajzsele.htmlCsodatévő arctorna és masszázs a ráncok ellenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120927-hogyan-legyek-jo-no-10-perces-arctorna-es-arcmasszazs-a.htmlTrendi őszi frizura - Gyerekjáték elkészíteni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120920-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-konnyen-elkeszitheto-oszi-frizura.htmlGyönyörű őszi smink az igéző szemekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120912-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-egyszeru-oszi-smink.htmlSzépségtrükk Indiából: kurkumás arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120906-hogyan-legyek-jo-no-az-indiai-nok-szepsegtitka-a-feszes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.