Új frizurával okoz meglepetést Ördög Nóra az X-Faktor első élő adásában?

frizura X-Faktor haj Ördög Nóra szépség élő adás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor első élő adása mindig nagy durranás nemcsak a versenyzők produkciói, hanem például a műsorvezető, Ördög Nóra ruhája és frizurája miatt is. Úgy hisszük, idén sem lesz ez másképp.

Ördög Nóra a héten új, eddig ismeretlen arcát mutatta meg a Life.hu-n. Ezentúl minden csütörtökön ír nekünk, nőknek az álmokról, a vágyakról, az élet dolgairól. Új sztárszerzőnk tavaly állandó beszédtémát biztosított izgalmas ruháival és frizurájával az X-Faktor korábbi évadában. Náray Tamás múzsája különlegesebbnél különlegesebb ruhákat kapott tavaly is, köztük ezt a tollcsodát. Hajas László mesterfodrász akkor megmutatta, hány és hány módon formálhatjuk az RTL Klub sztárjáéhoz hasonló rövid hajat.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Ördög Nóra a Life.hu-nak is elmondta már, mennyire imádja a rövid frizuráját, és szerinte a nőiesség nem függ össze a hajhosszal, ennek ellenére úgy döntött, idén hagyja kicsit megnőni a haját. "Szeretném, ha olyan Cameron Diaz-os lenne, hogy többféle frizurát is ki lehessen hozni belőle. Ehhez növesztenem kell, de a műsor előtt kicsit vágni kell belőle, hogy legyen fazonja. Ez persze nem jelenti azt, hogy hosszú hajam lesz" - idézte a műsorvezetőt a BorsOnline. Az biztos, hogy Ördög Nórát különleges és izgalmas külsővel láthatjuk ma az élő adásban. Kíváncsian várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.