Agyonbotoxozta magát, mégis retusálták - Rá sem ismerni Nicole Kidmanre

retusálás színésznő öregedés botox ráncfelvarrás címlapfotó Nicole Kidman szépség ráncok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El sem tudjuk képzelni, mennyi botoxot használt már el Nicole Kidman, mégis retusálni kellett az arcát.

Talán elérkezett az az idő, amikor már a botox és a plasztikai műtétek sem segítenek? Nicole Kidman arca jó ideje természetellenes, alig tud mosolyogni, mégis agyonretusálták a róla készült legújabb címlapfotót. Nemcsak a színésznő bőrét "vasalták" tükörsimára a Harper's Bazaarnál, de az arca és a szeme formáját is megváltoztatták - mintha nem is ő lenne, csak egy modell, aki emlékeztet rá.

Forrás: Harper's Bazaar
Forrás: Harper's Bazaar

Agyonretusálták - 20 évet is letagadhatna az öregedő szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20121009-agyonretusaltak-20-evet-is-letagadhatna-az-oregedo-kate-moss.htmlBabaháj, lógó popsi és vaskos combok - Íme a magyar celebek retusálás nélkülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120907-der-heni-enekesno-zimany-linda-modell-es-meg-tobb-magyar.htmlTökéletesre retusálták a népszerű színésznőthttp://www.life.hu/szepulj/20120517-tokeletesre-retusaltak-a-nepszeru-szinesznot-jennifer-anistont.htmlFelismerhetetlenre retusálták Sharon Stone-thttp://www.life.hu/szepulj/20120427-felismerhetetlenre-retusaltak-sharon-stonet.htmlTeljesen kiakadt a szupermodell, mert leretusálták róla a ruháthttp://www.life.hu/legytrendi/20120425-teljesen-kiakadt-a-szupermodell-mert-leretusaltak-rola-a-ruhat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.