Hol lehet divatos esőkabátot venni?

eső zivatar fashion week időjárás zápor ősz esőkabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hagyományos, műanyag esőkabátot szinte bármelyik hipermarketben, sportboltban, gazdaboltban, munkaruha boltban vásárolhatsz már akár pár száz forintért. De mi van akkor, ha nem szeretnél úgy kinézni, mint egy műanyag zsák, és szeretnél egy kicsit csinosabb lenni?

Nos, akkor fel kell készülnöd a hosszú vadászatra, mivel itthon nem kényeztetnek el bennünket a divatos esőkabát-kínálattal. Ha nem szeretnél túl sok pénzt rászánni, érdemes néhány kínai üzletbe bekukkantani, de a fővárosi metróaluljárók üzletei is rejthetnek kincseket.

Forrás: Lookbook.nu
Forrás: Lookbook.nu

A fast fashion márkák honlapjai ugyan nem sokat árulnak el arról, található-e esőkabát náluk. Néhány vízálló dzsekit itt is ki lehet nézni, hogy aztán az üzletben felpróbálva eldöntsd, megéri-e megvenni. Az online piactereken is érdemes szétnézni, mert itt általában sokkal szélesebb a kínálat, mint a boltokban. Akár vadonatúj, de megkímélt állapotban lévő használt darabokat is vásárolhatsz. Új ruhákat itthonról is rendelhetsz, de már vannak olyan - egyelőre csak külföldön megtalálható - márkák, amelyek Magyarországra ingyen is szállítanak. Egész vagány darabokra akár a magyar tervezőknél is rátalálhatsz - érdemes tehát útba ejteni a hétvégi dizájnvásárokat. Azzal viszont számolnod kell, hogy az itt fellelhető darabok már nem a 200 forintos kategóriába tartoznak.

Forrás: Zagabo Mamma
Forrás: Zagabo Mamma

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.