Michelle Rodriguez fashion week Lea Michele Gwyneth Paltrow szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok az őszi színeket részesítették előnyben, de persze akadtak olyanok is, akik még mindig a friss, vidám színekre voksoltak. Nagyon jól tették! Különleges színú körömlakkokban sem volt hiány, így nekünk is van miből ihletet merítenünk őszre. Következzen a Life.hu heti szépségmustrája!

Mesteri összhatás

Attól még, hogy vége a nyárnak, nem kell feltétlenül búcsút venni az élénk színektől. Ezt vallja Cate Blanchett és Emma Stone is, akik mesés színű kreációkban pompáztak a vörös szőnyegen. Cate Blanchett Calvin Klein egyik 2013-as tavaszi modelljét választotta. A ruha színei káprázatosak voltak! Emma Stone pedig egy szemet gyönyörködtető, pink színű Valentino ruhában mutatta meg: nem kell ahhoz földig érő estélyi, hogy valaki az este legstílusosabb sztárja legyen. Mindkét hölgy érti a csíziót, és a hajukat sem cicomázták túl: rövid fürtjeiket apró, laza, de fifikás kontyba tűzték.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Különc körmök

A tűzpiros, a bordó és a sötét színek mellett az arany és az ezüst voltak a hét slágerei. Whitney Port színésznő a ruhájához tökéletesen passzoló ezüst körmöket lakkoztatott, de a sötétbordótól azért nem tudott szabadulni. Jól is tette! A Vámpírnaplók szépsége, Nina Dobrev káprázatos, arany-sötétkék szandáljához arany lakkot választott, amivel ő sem hibázott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Aranyba öntött sztárok

A tél közeledtével az arany is egyre népszerűbb a sztárok között. Alessandra Ambrosio modell igazi görög istennőként tündökölt arany estélyiében. Lauren Remington Platt kreációja nem volt túl kreatív: a fazon kissé unalmasra sikeredett. Cody Horn színésznő azonban remekül kombinálja az extrát a hétköznapi darabokkal: csillogó nadrágszoknyájához kiválóan passzolt az egyszerű, fekete zakó és a póló.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik öregítik magukat

Néhány híresség a héten azzal fogott mellé, hogy éveket öregített magán. Jennie Garth színésznő az utóbbi időben rengeteget fogyott, amit meg is mutathatott volna egy szexis, feszes darabban. Ennek ellenére a sztár egy jellegtelen, púderszínű masnival "feljavított" csipkeruhát választott, amiben jóval öregebbnek nézett ki a koránál. A szemtelenül fiatal Elle Fanning szörnyű kisfeketéjét csak az imádnivaló cipő és táska mentette meg, Stephanie hercegnő külsejére azonban nincsenek szavak. A negyvenhét éves kékvérű fekete kosztümje már nem mai darab - erre utal a divatjamúlt válltömés és a zakó förtelmes fazonja is. A monacói hercegnő példát vehetne bátyja, Albert feleségéről, aki szinte mindig remekül néz ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akik meglepően szexisek voltak

Gwyneth Paltrow túl a negyvenen egyre dögösebb - ez vitathatatlan. Ráadásul kiváló stílusérzékkel rendelkezik, így képes olyan szexis, sokat mutató ruhákat választani, hogy azok még véletlenül sem tűnnek közönségesnek. Legutóbbi fekete, csalafinta szabású Michael Kors ruhája maga volt a tökély, fekete-fehér cipellője pedig pompásan passzolt a merész kreációhoz. Lea Michele sorozatsztár sem volt még ennyire kihívó - ő egy igencsak átlátszó, fekete kreációt viselt. A fiús és cseppet sem nőies Michelle Rodriguez is nagyon kitett magáért: fekete, csipkével kombinált estélyi ruhája remekült állt neki!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.