a nap cikke horror Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? borzongás szellem kísértet Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horror! A mai videó kész rettegés. Véres tálban úszó kéz, levágott ujjak... Közeleg a Halloween, erre készülök irtózatosan.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2hCKMx2XUZygTxQL

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!






Forradalmi arctisztító - Egyetlen csepp leszedi a sminket!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121018-hogyan-legyek-jo-no-olajos-arctisztitas-borapolas.htmlÍgy készíts hajpakolást és testradírt sütőtökbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121011-hogyan-legyek-jo-no-sutotokos-hajpakolas-es-testradir.htmlKészíts otthon hajzselét - fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121004-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-hazi-keszitesu-hajzsele.htmlCsodatévő arctorna és masszázs a ráncok ellenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120927-hogyan-legyek-jo-no-10-perces-arctorna-es-arcmasszazs-a.htmlTrendi őszi frizura - Gyerekjáték elkészíteni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120920-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-konnyen-elkeszitheto-oszi-frizura.htmlGyönyörű őszi smink az igéző szemekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120912-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-egyszeru-oszi-smink.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.