fashion week menyasszonyi ruha házasság Justin Timberlake menyasszony Jessica Biel rózsaszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, több mint öt év együttjárás után egy olaszországi kis városban kelt egybe Jessica Biel színésznő és Justin Timberlake énekes. Most kiderült az is, milyen volt a csodaszép ara ruhája.

Justin Timberlake és Jessica Biel pénteken házasodtak össze Olaszországban. Az amerikai People magazin természetesen nem maradhatott le az eseményről, a bulvárlap a héten már a címlapon közli a pár közös fotóját. A menyasszony - sokak megdöbbenésére - nem fehér, hanem rózsaszín Giambattista Valli Haute Couture ruhában ment férjhez.

Forrás: www.people.com
Forrás: www.people.com

A pánt nélküli ruhát virágmotívumok és fodrok díszítették. "Igazából meglepődtem magamon, amiért pont ezt a ruhát választottam. Ez az a stílusú ruha, amit csak és kizárólag a nagy napon tudok magamon elképzelni. Nagyon nőies, ugyanakkor tele van élettel" - nyilatkozta Jessica a bulvárlapnak. "Nagyon különleges volt az egész" - mondta a 31 éves vőlegény, aki a képek alapján majd' kiugrik a bőréből, amiért a világ egyik legszebb nőjét vehette feleségül.

Divat hideg napokra: Öltözködj rétegesen!http://www.life.hu/legytrendi/20121019-reteges-oltozkodes-hideg-idoben.htmlLátványosan sanyargatta melleit a világhírű színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121023-helena-bonham-carter-mellei-a-mely-dekoltazsu-estelyi-ruhaban.htmlÍgy viseld a csillogó anyagokathttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-trendkorkep-igy-viseld-a-csillogo-metalfenyu-arany-ezust-anyagokat.htmlNem visel bugyit a The Voice mestere - Saját magát leplezte lehttp://www.life.hu/legytrendi/20121022-christina-aguliera-enekesno-a-voice-mestere-nem-szivesen-visel-bugyit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.