A színésznő folyamatosan rosszmájú megjegyzéseket kap a kinézete miatt, a kommentelők állandó céltáblája lett. Melanie Griffith azonban tudja jól, hogy igazuk van.

A férje folyamatosan áradozik az 55 éves színésznőről. Antonio Banderas nemrégiben így nyilatkozott: "Ő a legszebb asszony a világon. Jósága és nagyvonalúsága összeillik tökéletes szépségével. Minden férfi ilyen feleségre vágyik."

Forrás: AFP

Banderas véleményét sajnos nem sokan osztják, és ezzel Melanie is tisztában van: "A legtöbb ember nap mint nap kérés nélkül emlékeztet arra, mennyire borzasztóan nézek ki. Tudom jól, hogy igazuk van. A Twitteren is rengeteg rosszindulatú üzenetet kapok."

Ennek ellenére Melanie nem adja fel, és rengeteget dolgozik azért, hogy jobban nézzen ki: "Nem tudom, hogy megéri-e egyáltalán, de nagyon sokat edzek. Az edzőm hetente négyszer dolgoztat meg, és még jógázni is járok." A baj csak az, hogy az embereket nem a színésznő alakja érdekli, hanem az, hogy mi történt az arcával. Sajnos csak olaj a tűzre, hogy Melanie a nyilvánvaló okot még mindig tagadja: "Sosem feküdtem kés alá. Mindig ez érdekli az embereket, de tényleg nem operáltattam meg magam."

Felismered? Borzalmas frizurával szerepelt a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-borzalmas-frizuraval-szerepelt-a-gyonyoru-szineszno-brooke-shields.html A világ egyik legszebb nőjéhez hasonlítják a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/szepulj/20121023-veres-monika-nika-a-voice-versenyzoje-es-cindy-crawford-szupermodell.html Megöregítette magát Clooney barátnőjehttp://www.life.hu/szepulj/haj/20121022-stacy-keibler-modell-szineszno-george-clooney-baratnojet-uj-hajszine-oregiti.html Felejthetetlen sminkbaki az X-Faktorban - Leénekelte magáról a rúzst Csobot Adélhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20121022-csobot-adel-az-xfaktor-2012-dontose-smink-bakit-vetett-elmaszatolodott.html Beújított a fiatal színésznő - Mindenkit meglepett a frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/20121019-dakota-fanning-barnara-festette-termeszetes-szoke-hajat.html