fehérnemű Sarka Kata fotózás szexi egészség anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy éve nem készültek olyan szexi fotók Sarka Katáról, mint a közelmúltban. Hajdú Péter felesége végre elégedett az alakjával, pedig néhány hónapja még közel volt ahhoz, hogy egy súlyos betegség áldozata legyen.

Hajdú Péter felesége majdnem 80 kilós volt a második gyermekük születése után. Kata vad fogyókúrába kezdett, és annyit fogyott, hogy sokan azt gyanították, anorexiás. Kata először nem hitt nekik, a régi fotókat visszanézve azonban rájött, hogy túl vékony volt pár hónappal ezelőtt. A rengeteg fogyás már az egészségét veszélyeztette, ugyanis sokszor rosszullétek gyötörték. Még időben feleszmélt: ha így folytatja, kórházba kerül, ugyanis elindult az anorexia felé vezető úton. Ma már szerencsére újra egészséges, a vérképe is ezt mutatja, rendesen táplálkozik, bár azt mondja, nagyon nehéz volt újra elkezdeni enni. Ha kíváncsi vagy a részletekre, nézd meg a TV2 Aktív riportját!

Szexi akart lenni, de nem sikerült - Furcsa ruhát választott a híres énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20121023-szexi-akart-lenni-de-nem-sikerult-furcsa-ruhat-valasztott.htmlVagány volt, szexis és dögös: így festett az imádott magyar énekesnő a |80-as évek közepénhttp://www.life.hu/life/galeria/20121016-fotokon-akkor-es-most-csepregi-eva.htmlFalatnyi fürdőruhában mutatta meg intim tetkóját a szexi énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20121018-christina-milian-enekesno-falatnyi-furdoruhaban-mutatta-meg-intim-tetkojat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.