Márciusban születik meg Hugh Hefner egykori szeretőjének, Holly Madisonnak a kislánya. A Playboy-nyuszi augusztus végén hozta nyilvánosságra a jó hírt, azóta pedig egy ultrahangképet is posztolt a kicsiről.

Holly és párja, Pasquale Rotella bejelentették, hogy márciusban születendő gyermekük kislány lesz. A 32 éves szőkeség nem hazudtolta meg magát, most sem volt szégyenlős: egy szexis, rózsaszín kockás bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját, amit itt láthattok.

Forrás: AFP

"Mindig is anya akartam lenni" - nyilatkozta a playmate, aki terhessége minden pillanatát élvezi és aki barátjával már nagyon várja a kicsi érkezését. Figyel az egészséges életmódra, nem fogyaszt gyorsételeket. Helyette inkább gyümölcs- és  zöldségturmixokat választ és gondosan ügyel arra, hogy ne engedje el magát.

Így nézett ki 12 éves kamaszként az egyik legsármosabb színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121024-igy-nezett-ki-12-eves-kamaszkent-ryan-gosling-a-walt.html Így gondoskodj a gyerek jövőjéről!http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121024-gondoskodas-a-gyerek-jovojerol-tedd-felre-a-csaladi-potlek-osszeget.html Igazi trauma volt a sztár kislányának születésehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121019-igazi-trauma-volt-a-sztar-robbie-williams-es-ayda-kislanyanak.html Kislányként kezdte a tanévet egy 10 éves kisfiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121019-nemi-diszforia-azaz-transznemuseg-miatt-kislanykent-kezdte-a-tanevet-egy.html