Holly Madison Pasquale Rotella Hugh Hefner kislány várandós terhes playmate sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban születik meg Hugh Hefner egykori szeretőjének, Holly Madisonnak a kislánya. A Playboy-nyuszi augusztus végén hozta nyilvánosságra a jó hírt, azóta pedig egy ultrahangképet is posztolt a kicsiről.

Holly és párja, Pasquale Rotella bejelentették, hogy márciusban születendő gyermekük kislány lesz. A 32 éves szőkeség nem hazudtolta meg magát, most sem volt szégyenlős: egy szexis, rózsaszín kockás bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját, amit itt láthattok.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Mindig is anya akartam lenni" - nyilatkozta a playmate, aki terhessége minden pillanatát élvezi és aki barátjával már nagyon várja a kicsi érkezését. Figyel az egészséges életmódra, nem fogyaszt gyorsételeket. Helyette inkább gyümölcs- és zöldségturmixokat választ és gondosan ügyel arra, hogy ne engedje el magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.