Oroszország luxusingatlan ház iparmágnás Moszkva Vladislav Doronin Naomi Campbell űrhajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges szupermodell, Naomi Campbell az utóbbi években leginkább botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Most azonban különös dolog történik vele. Párja ugyanis egy igazi luxus űrhajóvillát épít neki.

Nem ez az első alkalom, hogy az orosz milliárdos egy házzal ajándékozza meg kedvesét, tavaly például egy törökországi nyaralót vett neki. Vladislav Doronin most Moszkva külvárosában épít egy futurisztikus házat Naomi Campbellnek. A 46 éves iparmágnás 2008-ban találkozott Naomival, de már az eljegyzés is megfordult a fejében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Gizmodo magazin szerint a házat Zaha Hadid tervezte, akinek olyan műalkotások köthetők a nevéhez, mint a Guangzhou Operaház vagy a londoni Olympics Aquatics Center.

A 2650 négyzetméteres luxusingatlant hatalmas üvegpanelek borítják, valamint többek között fürdőkkel, uszodával, táncparkettel és edzőteremmel lesz felszerelve. A két torony tetején, körülbelül 20 méterrel a föld felett lesz majd a pár hálószobája. Onnan pedig egész biztosan káprázatos kilátás nyílik majd a közeli erdőre.

A fényűző, galaktikus luxusingatlan képeit itt láthatjátok.

Kislányt hord a szíve alatt az egykori playmatehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121025-terhes-az-egykori-playmate-kislanyt-var-holly-madison.htmlMikor érdemes telefont venni a gyereknek?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121025-mikor-erdemes-mobiltelefont-venni-a-gyerekeknek-gyermekek-es-penzugyi-neveles.htmlÍgy nézett ki 12 éves kamaszként az egyik legsármosabb színészhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121024-igy-nezett-ki-12-eves-kamaszkent-ryan-gosling-a-walt.htmlÍgy gondoskodj a gyerek jövőjéről!http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121024-gondoskodas-a-gyerek-jovojerol-tedd-felre-a-csaladi-potlek-osszeget.htmlIgazi trauma volt a sztár kislányának születésehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121019-igazi-trauma-volt-a-sztar-robbie-williams-es-ayda-kislanyanak.htmlIdegen nyelv oktatása gyerekeknek - mikor érdemes elkezdeni?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121012-idegen-nyelv-oktatasa-gyerekeknek-mikor-erdemes-elkezdeni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.