fashion week különlegesség hosszúság szoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uszály a hétköznapokban? Na, nem teljesen erről van szó, de tény, hogy a hátul hosszabb résszel készülő szoknyák és ruhák az uszályos darabokra emlékeztetnek. Most ezt a trendet járjuk körbe.

Az elmúlt szezonokban a szoknyák sokkal nagyobb hangsúlyt kaptak, mint korábban. Nemcsak a miniszoknyák és a peplummal feldobott darabok, hanem az aszimmetrikus modellek is hódító útra indultak. Honnan szerezheted be a különleges darabokat, és hogyan, mivel viselheted őket? Ötletek és vásárlási tippek következnek!

lookbook.nu
lookbook.nu

Louis Vuitton, H&M, Zoe Phobic

A nemzetközi kifutókon olyan márkák bemutatóin tűntek fel hátul hosszabb szoknyák, mint a Narciso Rodriguez (2012/2013-as ősz-tél), a Louis Vuitton (2012/2013-as ősz-tél), a Dior (2013-as tavasz-nyár) és a Balenciaga (2013-as tavasz-nyár) divatházak. Itthon pedig a Váci utca legtöbb üzletében beszerezhetjük a szezonnak ezt a kötelező ruhadarabját.

A boltokban fellelhető kínálat igen széles, hiszen nemcsak szoknyákból, hanem ruhákból, felsőkből, sőt még kabátokból is találunk hátul hosszított fazonú modelleket. A H&M fotóján egy elegánsabb darab szerepel, de akad ellenpélda is: a Zoe Phobic márka tervezője, Szimon Ágnes Nóra sportosabb kivitelben álmodta meg 2012/2013-as kollekciójába ezt a trendet.

A fast fashion márkák közül mi a Bershka és a Stradivarius aktuális palettáján találtunk egy fekete szoknyát és egy piros ruhát. Egy szoknya talán olyan szempontból jobb vétel, hogy számos felsővel párosíthatjuk, így több variációban, gyakrabban viselhetjük.


Fekete, hosszú szoknya - Bershka 8.995 forint, Piros, térdig érő ruha - Stradivarius 8.995 forint,
Fekete, hosszú ruha - Zoe Phobic 82 dollár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.