fashion week X-Faktor Csobot Adél szexi Spirit együttes Like együttes stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Bond az egyik legelegánsabb hős, a mellette felbukkanó nők sem nézhetnek ki akárhogyan. Ezt tartották szem előtt az X-Faktor stylistjai, sminkesei és fodrászai, akik mindennél dögösebb nőket varázsoltak a döntősökből - minden eddiginél kevesebb ruhával.

Az X-Faktor James Bond tematikus estjén a műsor készítői mindent bevetettek a siker érdekében. Ördög Nóra a színpadon szaltózott, Keresztes Ildikó, akiről kiderült, hogy régebben több ismert énekesnőnek is a hangját kölcsönözte, a legújabb James Bond-dalt énekelte el. A mentorok végre kritizálták is a versenyzőket, és egymásnak is keményen beszólogattak. A szépség- és divatszakemberek pedig azon voltak, hogy a műsor női versenyzői minél dögösebbek legyenek. Akinél tehették, aligruhában küldték a színpadra.

Csobot Adél például egy fekete dresszben, szexi combfixben és vörös magas sarkúban állt a közönség elé. A 18 éves lánynak gyönyörű lábai vannak, úgyhogy remekül állt neki ez a kacér rojtköpennyel feldobott összeállítás. Szerencsére ez alkalommal a rúzsa is a helyén maradt, nem úgy, mint a múltkor.

Forrás: RTLKLUB/ Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB/ Bársony Bence

A versenyből kieső Spirit együttes tagja, Lőkös Kinga nem először bizonyítja be, hogy nemcsak ő, hanem a stílusa is nagyon vagány. A csinos versenyző bandeau topot, hasvillantó felsőt és parányi szegecses sortot kapott, amelyben megvillanthatta gyönyörű lábait - két versenytársa és a nézők nagy örömére. Igaza van Gesztinek, nézni nagyon jó volt ezt a hármast, és ebben nagy szerepe volt Kingának.

Forrás: RTLKLUB/ Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB/ Bársony Bence

A Like csajtrió kifejezetten dögös volt a döntőn. A legfeltűnőbb ruhát Molnár Szulita kapta, aki átlátszó inge alatt csillogó melltartót viselt.

Forrás: RTLKLUB/ Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB/ Bársony Bence

A mentorok kedvence esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121027-xfaktor-2012-3-dontojenek-kiesoje-a-spirit.htmlOláh Gergő felrobbantotta az X-Faktor stúdiójáthttp://www.life.hu/szorakozz/20121027-xfaktor-2012-3-donto-olah-gergo-fantasztikus-produkcioja.htmlKétszer szeretett bele párjába az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-xfaktor-antal-timi-ketszer-lett-szerelmes-ugyanabba-a-ferfiba.htmlÍgy manipulálják az x-faktorosok megjelenéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121026-festett-kockahas-es-csillogo-fogak-sztarcsinalo-trukkok-az-xfaktorban.htmlFura rítussal lazít az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-xfaktor-versenyzo-zambo-krisztian-csatakialtasa.htmlEnnyire dögös még nem volt az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legytrendi/20121026-xfaktor-muri-eniko-enekesno-nagyon-csinos-volt-az-uj-james.htmlX-Faktor kontra James Bondhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-james-bond-007skyfall-xfaktor-veresnyzoi-a-premier-elotti-diszbemutaton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.