Híres papával és mamával a gyerek is csak híres lehet - a világhírrel pedig megfelelő öltözködés is jár, hiszen árgus szemek figyelik a család minden lépését. Annál nagyobb botrányt pedig ki tudna elképzelni, minthogy valamelyik celebgyerek kitérdelt mackóalsóban indul a játszótérre... Az itt felsorolt sztárcsemeték gondosan ügyelnek arra, hogy ne okozzanak csalódást.

Suri Cruise

Tom Cruise és Katie Holmes házasságának ugyan már vége, de gyermekük nap mint nap ad elég beszédtémát a bulvárújságoknak: háromévesen már magas sarkú cipőkben flangált az utcákon, most hatévesen pedig már kétmillió dolláros gardróbbal büszkélkedhet. Nem véletlenül nyerte el a legdivatosabb sztárcsemete díjat: édesapja szerint a kislány eleve kiemelkedő divatérzékkel született, ötévesen már magas sarkú szandálban futkározott, s makacsul ő választja ki aznapi ruháit.

Forrás: AFP

Zahara Jolie-Pitt

A Jolie-Pitt pár legidősebb lánya, Zahara is szeret öltözködni, születésnapjára többek között egy új gardróbot kapott, így lesz miből válogatni a legközelebbi megjelenéséhez - ami akkor is rendkívül fontos, ha csupán vásárolni vagy utazni kíséri el szüleit. Két éve egy repülőről olyan ruhában szállt le, melyet a legtöbb felnőtt üzletasszony megirigyelne, de kék hajjal is lencsevégre kapták már fiúsan öltözködő húga, Shiloh mellett

Northfoto

Romeo Beckham

Ha divat és hivalkodás, akkor Beckham: Victoria és David Beckham gyermekei szinte belenőttek az öltözködési mizériában szenvedő anyuka hóbortjába. A három fiú és a várva várt kislány mindent megkap, amit csak szeretne, ha ez húszezer dolláros faházat vagy új ruhatárat jelent, az sem probléma. A tízéves, már most feltűnően jóképő Romeo pedig a divatban is otthon van: állítólag saját napszemüveg-kollekciója is van már.

Forrás: AFP

Harper Seven Beckham

Még csak tizenöt hónapos, mégis átalakította környezete ruházkodási szokásait: édesanyja szívesen ad rá rózsaszín helyett szürke, fehér vagy bézs árnyalatú ruhákat, így a boltok polcain is ezek lettek keresettek. Persze ő is elnyerte már a világ legstílusosabb celebgyereke címet, ajánlottak neki modellszerződést, és Victoria egy táskát is elnevezett róla. Emellett divatbemutatókon is szívesen szerepel - igaz, egyelőre nincs is más választása.

Northfoto

 Levi McConaughey

Matthew McConaughey négyéves kicsinyített mása is gondosan van öltöztetve, bár nyomába sem ér az eddig felsorolt divathercegnőknek. A híresen jóképű apuka és a modell anyuka csemetéje szinte kötelezően jól néz ki, a Brazil-Észak-Korea meccsen pedig ő volt a sztár aranyos kis brazil mezében. A házaspár nyáron jelentette be, hogy érkezik egy harmadik baba is a családba.

Northfoto

Ava Witherspoon

Híres papájának, Ryan Phillippe-nek a száját örökölte, de egyebekben kísértetiesen hasonlít híres anyukájára a tizenhárom éves, gyönyörű Ava, Reese Witherspoon legnagyobb lánya. A tinikorba ért sztárcsemete néhány kivételtől eltekintve egyszerűen öltözködik, pláne a mai tinédzserekhez képest.

Northfoto

Violet Affleck

Ben Affleck és Jennifer Garner hatéves lánya is érdekes ruhában, illetve táskákkal jelenik meg időnként, és szeret is vásárolni, de nagyon össze kell szednie magát, ha a lista elején említett divatdiktátor-csemeték nyomdokaiba szeretne érni. 

Northfoto

Emme Anthony

Jennifer Lopez négyéves ikrei már divatfotókon is szerepeltek anyjukkal, aki egyelőre sikertelenül próbál betörni saját kollekciójával a divatiparba. A csalódott énekesnő gyerekeit legalább szabadon öltöztetheti, bár ki tudja, meddig, mert a pletykák szerint két igen akaratos csemetéről van szó. A kislány, Emme, állítólag anyukája sugárzó szépségét örökölte, de mi már látjuk rajta édesapja, Marc Anthony vonásait is.

Northfoto

Willow Smith

Igen érdekesen öltözik Will Smith és Jada Pinkett lánya, Willow, aki az egyik legfurább, leginkább öntörvényű sztárcsemete a hírességek között. Willow Smith, aki édesapjától örökölte szép arcvonásait, állatmintás vagy csillogó anyagú cuccokat hord katonai bakanccsal, szereti a neon hajszíneket, és saját kreálmányaiban büszkén feszít öltönybe öltözött apja mellett a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP

Szexuális tárgyként pózoló gyerekekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121105-parokaban-mufoggal-szexualis-targykent-pozolnak-kifejezetten-karosak-a-gyerekszepsegversenyek.html 17 évesen szexi és ártatlan volt a popdíva - Exkluzív fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121019-17-evesen-szexis-es-artatlan-volt-a-popdiva-rihanna.html Íme a színésznő bűbájos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121031-selma-blair-szineszno-kisfia-arthur-nagyon-edes-kisbaba.html A legbotrányosabb színpadi fellépésekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121030-gusztustalan-sztarok-a-szinpadon-a-legbotranyosabb-szinpadi-fellepesek.html