színésznő kisbaba szülő szülés Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban először mutatta meg kisbabáját a bájos színésznő, Reese Witherspoon.

Reese-t pár napja kapták lencsevégre Kaliforniában tündéri babájával, a hathetes Tennessee James Toth-tal. A pici egyszerűen imádnivaló, de még nem látszik jól, híres anyukájára vagy magyar származású édesapjára hasonlít-e jobban. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tennessee szeptember 27-én született. Ő a harmadik gyerek a családban - Reese-nek van két csemetéje az előző házasságából. Ava már tizenhárom, Deacon pedig kilencéves, így a színésznő alig várta, hogy új kedvesének, Jim Toth-nak is szülhessen egy babát. Reese egyébként már többször mutatkozott a nyilvánosság előtt legutóbbi szülése óta, de ez volt az első alkalom, hogy a gyereket is megmutatta.

Hatalmas pocakkal, meztelenül pózolt a magyar szépséghttp://www.life.hu/anyaskodj/20121108-ebergenyi-reka-modellt-terhesen-fotozta-eder-krisztian-sp-enekes.htmlRobbie Williams csalódott: kisfiút akart, nem kislánythttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121107-robbie-williams-csalodott-mikor-megszuletett-a-kislanya-fiut-szeretett.htmlÍme Ördög Nóra első pocakos fotójahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121108-ordog-nora-musorvezeto-elso-terhes-fotojat-ferje-nanasi-pal-fotos.htmlMeghalhat valaki azért, mert túl szép?http://www.life.hu/anyaskodj/20121107-veszelyes-lehet-a-vonzo-kulso-ongyilkos-lett-zaklatas-miatt-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.