fashion week frizura haj Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! öltözködés hajfestés szépség stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nagyon jó érzés volt, hogy egyszerre többen sürögtek körülöttem, egy időben készült ugyanis a sminkem és a hajam. Igazi sztárnak éreztem magam" - meséli a 25 éves Zsófi, akit Nánási Pál és csapata alakított át.

"Általában egyszerű, leginkább fekete ruhákat hordok, így nagyon meglepett a vad, rózsaszín, párducmintás ruha, amit Holdampf Linda stylisttól kaptam. Nem hiszem, hogy egyedül is kiválasztottam volna ezt a darabot, de teljesen beleszerettem" - kezdi átalakításának történetét Zsófi.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Ruha - Marc Cain, fülbevaló - Karman Jewelry, combfix - Calzedonia,
dzseki - New Yorker, cipő - Deichmann

A fiatal lány egyszerűen, kevésbé hangsúlyosan sminkel a hétköznapokban, így Törköly Anita sminkestől is egy hozzá illő, visszafogottabb sminket kapott. "Legeslegjobban a műszempilla tetszett, de az alapozással kapcsolatos tippeket is ellestem Anitától" - meséli Zsófi. "Eléggé meglepett, amikor Szofrán Zsolt mesterfodrász kezelésbe vett, vörösre színezte a hajamat és elég sokat vágott is belőle. Anyukám lepődött meg a legjobban, amikor elküldtem neki egy képet az új frizurámról."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Zsófi nagyon jól érezte magát az átalakításon, a pózolást azonban könnyebbnek képzelte. "Azt hittem, egyszerűbb a kamera előtt állni, de mivel mindenki kedves volt velem, sikerült megoldani a feladatot. Volt olyan pillanat, amikor igazi celebnek éreztem magam."

Tetszik Zsófi átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.