Robert Pattinson fashion week Kristen Stewart estélyi Twilight filmbemutató filmpremier estélyi ruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Twilight utolsó részének bemutatóján Kristen Stewart és különleges ruhája keltette a legnagyobb feltűnést.

Inkább fiúkat néznél? Akkor katt ide a sok szép hímért!



Egyesek imádják, mások szerint pedig egyenesen szörnyű Kristen ruhája. Egy biztos, a fiatal színésznő Zuhair Murad divattervező egyik igazán merész darabját választotta a filmpremierre. A testszínű, földig érő ruhából bizony kilátszott Kristen fehérneműje, és ez nem volt véletlen. Legelőször a gyönyörű, finom csipke tűnik fel az embernek, és csak második pillantásra "üt arcon" a felismerés: hoppá, átlátszik a bugyija (ami természetesen minden fontos részletet eltakar)!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az estélyi felsőrésze is gyönyörű: a szexi kialakítás ellenére egyáltalán nem közönséges, a masnis öv pedig kislányos bájt kölcsönöz az összeállításnak. Külön dicséret illeti a sminkest és a fodrászt is. A modern ruhához klasszikusan elegáns sminket és frizurát készítettek a 22 éves színésznőnek, így lett tökéletes a megjelenése. Kristen Stewart tehát megint gondoskodott arról, hogy ne csak a nagy botrányt kavart félrelépése kapcsán beszéljenek róla.

Átalakítunk! Igazi sztárnak érezte magát Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlHeidi Klum nem sokat hagyott a képzeletnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20121112-mtv-europe-music-awards-heidi-klum-tul-szexi-ruhat.htmlBikiniben feszít Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-bikiniben-feszit-kim-kardashian-modell-es-valosagshowsztar.htmlCsalt az X-Factor zsűritagjahttp://www.life.hu/legytrendi/20121107-csalt-az-xfactor-zsuritagja-tulisa-contostavlos.htmlDemi Moore divatba hozta a meztelenkedésthttp://www.life.hu/legytrendi/20121108-divatbotranyok-demi-moore-szineszno-aki-divatba-hozta-a-meztelenkedest.htmlElőnytelen ruhába öltözött az RTL Klub szőke műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20121110-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-elonytelen-ruhaban-jelent-meg.htmlHasig felsliccelt ruhában pózol a sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20121109-hasig-felsliccelt-ruhaban-pozol-candice-swanepoel-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.