fashion week frizura fotózás szépségápolás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! smink szépség stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves Anikó eredetileg a férjét szerette volna meglepni. Az átalakítás azonban olyan jól sikerült, hogy barátai és családja is alig ismerte fel őt.

A jelenleg gyeden lévő anyukának vállig érő, barna haja volt. Szofrán Zsolt mesterfodrász elég sokat vágott belőle, majd egy kis vörös színezővel is megbolondította a frizurát. "Nagyon tetszik a hajam, biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is így fogom majd hordani" - mesélte Anikó a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

"A hétköznapokban nem, inkább csak alkalmanként sminkelek. Törköly Anita sminkes kicsit alakított a szemöldökömön és műszempillát is kaptam. Hogy megfogadok-e valamit az ott tanultakból? Persze, az alapozást" - meséli a fiatal anyuka, aki ezek után gyakrabban nyúl majd az alapozó után.

Így néztek ki a sztárok akkor és most! Nézegess képeket!



Holdampf Linda stylist egy lilás miniruhát választott Anikónak, melyet puha kesztyűvel, sállal és sapkával dobtak fel. "A mindennapokban legtöbbször farmert hordok, de nyáron szeretem a szoknyákat is. Ebben a ruhában ugyan nem mennék dolgozni, de nagyon tetszett, jó választás volt."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi fotóért!

Az átalakulással végül nemcsak a férjét, mindenkit sikerült meglepnie. Akinek csak megmutatta a képeket, az el volt ragadtatva az eredménytől. "Azt mondták, nem is én vagyok a fotókon" - lelkendezett Anikó, aki nagyon élvezte az egész napot, sok kellemes emlékkel és tapasztalattal tért haza.

Tetszik Anikó átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Átalakítunk! Meglepetést okozott családjának Bettinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121119-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi sztárnak érezte magát Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szuperdögös nő lett Ágihttp://www.life.hu/legytrendi/20121106-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Valóra vált az álma, modell lett Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20121028-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.