Elkobozhatják a mikrochip nélküli kutyákat jövőre!

kutya törvény mikrochip gazdi január elkobzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törvény mondja ki, hogy januártól minden 4 hónaposnál idősebb kutyát mikrochippel kell ellátni hazánkban. Ennek elmulasztása súlyos büntetéssel járhat! Célszerű már most állatorvoshoz vinni a kedvencet.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Megfáztál, vagy influenzás vagy? Ez a különbséghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121123-megfaztal-vagy-influenzas-vagy-ez-a-kulonbseg.htmlHatásosak a cigarettásdobozokon az elrettentő képekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121121-hatasosak-a-felnott-dohanyosok-koreben-a-cigarettasdobozokon-az-elrettento-egeszsegugyi.htmlÁllat a családban - Ezek a legnagyobb veszélyekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121121-allat-a-csaladban-ezek-a-legnagyobb-veszelyek.htmlNézd meg - Így pusztít a bolhahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121121-nezd-meg-igy-pusztit-a-bolha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.