fashion week frizura X-Faktor Szirota Jennifer haj tehetségkutató műsor tehetségkutató smink Megasztár szépség Janicsák Veca Radics Gigi átalakulás Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutatók egyik legnagyobb meglepetése volt eddig, amikor az egyszerűen öltözködő vagy magát stílusosnak gondoló versenyzőkből a döntőre igazi sztárjelöltet faragtak a fordrászok, sminkesek és stylistok. A változások sokszor annyira megdöbbentőek voltak, hogy el sem hittük, ugyanaz az ember énekelt élőben, mint aki a válogatón is ott volt. Íme a tehetségkutatók legnagyobb sztárjainak átalakulása.

Muri Enikő

2011 legjobb női énekese már mesélt arról a Life.hu-nak, mennyi mindent tanult a divatról és a stílusról az X-Faktor stílusszakembereitől. Ők szeretették meg vele például a kék színt is. A válogatón a fiatal énekesnőt még nem nagyon hatotta meg a divat, a sajtófotózáson viszont igazi dívát varázsoltak belőle, az élő műsorban pedig a legdögösebb énjét mutatták meg a nézőknek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szakos Andrea

A Megasztár hatodik szériájának második helyezettje Madonna és Amy Winehouse keverékének kisvárosi kiadásaként érkezett a tehetségkutató válogatására. A nehéz körülmények között élt lány hangjával egy pillanat alatt meggyőzte a zsűrit. Mire az élő adás elkezdődött Andit - sírás közepette - megszabadították hosszú fekete hajától, helyette rövidebb, vörös frizurát kapott. Stílusát pedig a tinis vonaltól a nőies, dögös irányba terelték, amivel a színpadon maximálisan tudott azonosulni.

Fotó:  TV2
Fotó: TV2

Wolf Kati

Szintén hatalmas változáson esett át Wolf Kati, aki a 2010-es X-Faktorban bukkant fel. A kétgyermekes, csinos, de teljesen átlagos külsejű anyukából igazi dívát varázsoltak a tehetségkutató döntőjére. Az énekesnőnek egyébként igazi modellalakja van - a saját és a családja életmódjára is nagyon odafigyel -, amin eszméletlenül jól mutatnak a különleges dizájnerruhák is, amit a műsor stylistjai ki is használtak.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Janicsák Veca

A 2010-es X-Faktor 4. helyezettje szinte a szemünk előtt változott át rockerlányból cukorkaszínekért is rajongó, divatmániás csajjá - a szó legjobb értelmében. A tehetségkutatóban a rockeres énjére erősítettek rá, de a 2012-es Csillag születik vendégfellépőjeként (3. kép) már tetőtől talpig nőies nőként állt a közönség elé. Ugyan a színpadon még mindig lerúgja a magas sarkút, ha arról van szó, de egyre jobban szereti a nőies holmikat.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nagy Adrienn

A Megasztár versenyzője, akinek mostanában inkább a szerelmi élete tartotta lázban a sajtót, mint az énekesnői karrierje, már a válogatóra is félig-meddig ismert énekesnőként érkezett, ami a külsején is meglátszott. Adri talán maga sem gondolta volna, mi mindent kihoz belőle a műsor stylistcsapata, akik merészebbnél merészebb ruhákat álmodtak a dúshajú énekesnőre.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Radics Gigi

A Megasztár 6. szériájának nyertese igazi, kortalan szépség, akinek a stílusán is ezt kell éreztetni. Picivel több sminket és néhány glamúros ruhát kapott a színpadra. Szerencsére Gigi hajához nem nyúltak a fodrászok, de a stílusát sokkal dívásabbra faragták, ami fiatal kora ellenére is jól áll neki, és valószínűleg húsz év múlva is pontosan ugyanilyen jól fog.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Szirota Jennifer

A 2012-es Csillag születik felfedezettjének válogatós stílusa is hagyott némi kívánnivalót maga után. A döntőben már előnyösebb darabokban mutathatta meg tökéletes, arányos alakját. A fókusz általában a lábaira került, ami nem csoda, hiszen nincs mit rejtegetnie rajtuk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.