fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! ruha smink szépség stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer az életben vegyen részt egy ehhez hasonló átalakításon!" A 35 éves anyuka nem igazán volt kibékülve magával, ezért jelentkezett Nánási Pálhoz és csapatához.

"Szeretném megtudni, hogy milyen frizura áll jól nekem, és hogyan tudom szépen kisminkelni magam" - írta jelentkezésében a kétgyermekes anyuka.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj:
Szofrán Zsolt mesterfodrász

Dzseki: C&A, felső: C&A, szoknya: Promod, combfix: Calzedonia, cipő: Humanic, karkötő: Mango

Az átalakításon Szofrán Zsolt mesterfodrász körülbelül tíz centit vágott Krisztina hajából, majd pedig egy kis hajszínező habbal bolondította meg. "Nagyon tetszett az eredmény! Volt már hasonló frizurám, így könnyen tudtam azonosulni vele."

Krisztina sminkeléssel és arckezeléssel kapcsolatos tippeket is kapott Törköly Anita sminkestől. A jelenleg gyeden lévő anyuka a hétköznapokban akkor sminkel, amikor elmegy valahova, de akkor is csak egyszerűbb sminkeket készít. "Azt tanácsolták, hogy jobban figyeljek oda magamra. Ezt mindenképpen megfogadom."

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



A ruhát, melyet Holdampf Linda stylist választott ki számára, az átlátszó blúz miatt kicsit merésznek érezte, de összességében elnyerte Krisztina tetszését. "Mivel sokat vagyok otthon, leginkább a kényelmes ruhákat részesítem előnyben. Szívesen viselek farmert, bakancsot. Mostantól azonban egész biztosan többet járok majd miniszoknyában."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a többi képért!

Az átalakulás után kisebbik lánya alig ismerte fel csinos anyukáját, a nagyobbik pedig gyönyörűnek találta. "A férjemnek is tetszett az eredmény. Nekem pedig különösen jó élmény volt, hiszen egy egész napon keresztül mindenki velem foglalkozott, jó nőnek érezhettem magam. Most már elhiszem, hogy tényleg érdemes mindig adnunk magunkra, mert ha szépek vagyunk, sokkal jobban érezzük magunkat" - mondta Krisztina a Life.hu-nak.

Tetszik Krisztina átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél egy olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!




Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.