Ezek a legnépszerűbb nevek Katalin és Vilmos gyerekének

keresztnév trónörökös Katalin hercegnő Vilmos herceg terhes állapotos gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit koronához tartozó Ausztráliában már lehet fogadásokat kötni arra, hogyan fogják nevezni Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülöttjét: egyelőre a Mary, a Victoria és a John a legnépszerűbb tipp - adta hírül az MTI.

Hétfőn jelentette be hivatalosan a brit királyi ház, hogy Vilmos herceg felesége gyermeket vár. A fogadásokért bolonduló ausztrálok már órákkal az örömteli hír bejelentése után megtehették tétjeiket majdani államfőjük nevére. Keddi állás szerint a Mary, a Victoria és a John nyolcszoros pénzt fizet, a bátrabbak olyan nevekre is tippelhetnek, mint a Brynne vagy a Fergie. Előbbi esetén 1 dollárra 150, utóbbinál pedig 250 dollárt fizetnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A keresztszülőségre a legtöbben Vilmos fivérét, Harry herceget, illetve Katalin húgát, Pippa Middletont tartják esélyesnek. Fantáziadúsabbak David és Victoria Beckhamre is tippelhetnek. A londoni St. James-palota hétfőn jelentette be, hogy Katalin gyermeket vár. A hercegnő azonban a terhességgel járó súlyos rosszullétei miatt kórházi kezelésre szorul, várhatóan több napig bent is tartják.
A baba - függetlenül a nemétől - Nagy-Britannia és a Nemezetközösség uralkodója lesz, születése után nagyapja, Károly herceg és apja, Vilmos után a harmadik helyen fog állni a trónöröklés rendjében - a negyedik helyre szorítva nagybátyját, Harry herceget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.