plasztikai műtét plasztikai beavatkozás Goldie Hawn szépség ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Förtelmesen néz ki Goldie Hawn színésznő a róla készült legutóbbi fotókon.

A hatvanhét éves világsztár jó ideje nem veszi tudomásul, hogy ő sem fiatal már. Ennek pedig szemmel látható nyomai vannak: Goldie arca borzalmasan fest a rengeteg plasztikai műtét miatt. A sztárról készült legfrissebb képek rémisztőek: Goldie ajkai puffadtak, torzak, az arca pedig szinte felismerhetetlen.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Hová lett az egykor gyönyörű, bájos, szép arcú filmcsillag? A filigrán, szőke színésznőt épp a természetessége miatt imádtuk, most pedig ő is épp olyan plasztikszörny lett, mint a sok, öregedni képtelen társnője. Kár érte!

500 év legszebb asszonyaihttp://www.life.hu/szepulj/20121127-az-utobbi-500-ev-legszebb-asszonyai-szerepelnek-philip-scott-johnson.htmlVV Éva új melleivel turnézik, és mutogatjahttp://www.life.hu/szepulj/20121203-bauko-eva-a-valo-vilagbol-megmutatta-uj-szilikon-melleit.htmlMinek az átlátszó ruha? A szégyenlős Anne Hathaway furcsa divatbakijahttp://www.life.hu/szepulj/20121129-atlatszo-ruhaban-anne-hathaway.htmlSzáraz, cserepes száj? Így lesz újra csókolnivalóan puhahttp://www.life.hu/szepulj/20121129-cserepes-ajkak-okai-kezelese-hazi-gyogymodok-ajakradir-recepttel.htmlSzépségek új lobonccal - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20121130-heti-szepsegmustra-katalin-hercegno-evangeline-lilly-es-emily-blunt-szinesznok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.