Nánási Pál és Ördög Nóra fél órán át sírtak együtt a müncheni repülőtéren, amikor megtudták, hogy kisbabájuk lesz. A Life.hu sztárszerzője és férje szívszorítóan őszinte interjút adott a Fókusznak. Nóra elsírta magát a kamerák előtt, amikor élete legnagyobb kudarcáról beszélt.

Sztárok, akik hülyét csináltak magukból! Nézegess képeket!Terhessége bejelentése óta az első nyilatkozatát adta Ördög Nóra. A Life.hu sztárszerzője az ötödik hónapban van, a pici egészséges, szépen fejlődik, veszélyeztetett terhességről pedig szó sincs. Ördög Nóra saját blogján jelentette be, hogy babát várnak Nánási Pállal, ott írta le, milyen nehéz három és fél év áll mögöttük. A kicsi ugyanis lombikprogram segítségével fogant meg. A pár most először adott interjút a Fókusznak. A beszélgetés alatt sztárszerzőnk teljesen elérzékenyült és elsírta magát a kamerák előtt.

Nézd meg az interjú egy részletét!

 

24 órán belül megvan Ördög Nóra utódjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-terhes-24-oran-belul-megvan.html Íme Ördög Nóra első pocakos fotójahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121108-ordog-nora-musorvezeto-elso-terhes-fotojat-ferje-nanasi-pal-fotos.html Breaking! Ördög Nóra bejelentette, hogy terheshttp://www.life.hu/legykepben/20121107-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-nanasi-pal-sztarfotos-elso-gyermekuket.html Meglepő kijelentést tett Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20121025-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-munkajat-angyalok-segitettek.html