Erzsébet királyné, vagyis Sisi Európa egyik leggyönyörűbb asszonyának számított egy időben, pedig a leírások szerint 30 éves koráig nem is volt igazán szép.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy Sisi valóban olyan gyönyörű volt-e, ahogy azt a róla készült filmből és a történelemkönyvekből megtanultuk. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy a királynő haja legendásan szép volt, ő pedig nem keveset foglalkozott a hajkoronájával. Sisi különleges hajápolásáról, diétáiról és szépségtitkairól a blogon olvashatsz bővebben.

Wikipedia

Instant szépségtipp: Egy aprócska trükk a hajaddal, hogy éveket fiatalodjhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120808-2012-osz-szepseg-tipp-szep-frufru-sztarokon.html Instant szépségtipp: Sztárfrufrukhttp://www.life.hu/life/galeria/20120810-instant-szepsegtipp-sztarfrufruk-haj-szepseg-divat-trend.html Istant szépségtipp: A klasszikus melírozás már ciki, így fesd be a hajad idén nyáron!http://www.life.hu/szepulj/haj/20120724-szepsegtipp-hajfestes-melirozas-ombre-atmenetes-nyar-trend.html Szuper szépségtippek, amiket elcsenhetsz a nagyidtól!http://www.life.hu/szepulj/20111219-szuper-szepsegtippek-amiket-elcsenhetsz-a-nagyidtol.html 13 szépségtipp, amit az anyukánktól tanultunkhttp://www.life.hu/szepulj/20110525-13-szepsegtipp-amit-az-anyukanktol-tanultunk.html