A legőrültebb diéták Hollywoodból

diéta blog sztárok Hollywood Gwyneth Paltrow fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyílt titok, hogy a rivaldafény megköveteli a jó alakot a sztároktól, de néha még a kisportolt test sem elegendő egy-egy szerep megkaparintásához, így jóval durvább eszközökhöz nyúlnak céljaik eléréséhez.

A leggyakoribb eszköz pedig valamilyen őrült diéta kitalálásához, illetve alkalmazásához vezet. Ezeket a kísérleteket gyűjtötte a Pörögj fel blog és örömmel osztja meg veletek, hadd hüledezzünk együtt az őrült celebeken.

Bébiételdiéta - Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow sem szereti a megszokott módszereket, ezért is tartja magát karcsún bébiételekkel, mondván, abban csupa jó dolog van és még csak nem is hizlal. Persze igaza van, de mi nem biztos, hogy hetekig bírnánk a pépesített babaeledelt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Megan Fox ecetdiétájáról, Christina Aguilera 7 nap, 7 szín diétájáról, Anne Hathaway Nyomorultak-diétájáról és Lady Gaga részegdiétájáról pedig itt olvashatsz részletesebben: Pörögj fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.