Jobb, ha kisfiúnak születik Katalin és Vilmos gyermeke

Születés trónörökös Katalin hercegnő királyi család korona Vilmos herceg Nagy Britannia gyermek öröklési jog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisbabája harmadik a királyi öröklődési sorrendben, megelőzve ezzel Harryt, aki így csak a negyedik lett. Ám nem mindegy, hogy fiúnak vagy lánynak születik.

Még csak a napokban derült ki, hogy Katalin hercegnő kisbabát vár, máris mennek a találgatások, fiú lesz-e a trónörökös vagy lány. A Brit Nemzetközösség megegyezett a királyi öröklődés sorrendjéről: eszerint Vilmos és Kate gyermeke lenne sorrendben a harmadik, megelőzve ezzel nagybátyját, Harryt, aki a negyedik az utódlás sorában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár Kate és Vilmos egyelőre nem beszéltek róla, hogy több gyermeket is terveznének, a Brit Nemzetközösség azonban abban is megállapodott, hogy a legidősebb fiú öröklési jogán a fiúgyermek előnyt élvez a sorban idősebb nővérével szemben - írta meg a Daily Mail.
Ha Cambridge hercege és hercegnője követik a királyi tradíciókat, lehetséges, hogy a menyasszony és a vőlegény esküvői tanúikat kérik fel keresztszülőnek, vagyis Pippát és Harryt.

Katalin hercegnő akár kilenc hónapig is szenvedhet - Ikreket vár?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-csillapithatatlan-terhessegi-hanyastol-szenved-katalin-hercegno-amely-komoly-kezelest-igenyel.htmlVeszélyben a baba? Bent tartják a kórházban Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-katalin-hercegno-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-korhazba-kerult.htmlEzek a legnépszerűbb nevek Katalin és Vilmos gyerekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121204-a-mary-es-a-john-a-legnepszerubb-nevek-katalin-hercegno.htmlBejelentette a királyi család Katalin terhességéthttp://www.life.hu/legykepben/20121203-terhes-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-most-mar-hivatalosan-is.htmlKatalin hercegnő stílusát lopja az idősödő brit modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121129-katalin-hercegno-sitlusat-lopja-az-idosodo-brit-modell-liz-hurley.htmlŐ is bakizik: Katalin hercegnő megjelenése most nem volt tökéleteshttp://www.life.hu/szepulj/20121202-katalin-hercegno-divatbakija-forditva-tette-fel-az-ovet.htmlKatalin hercegnő szőke sörénnyelhttp://www.life.hu/szepulj/20121129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-szoke-voros-es-barna-rovid.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.