fashion week Anne Hathaway stílusmustra Isla Fisher Reese Witherspoon Liv Tyler szépség Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a világsztárok a kissé kaotikus szettekre voksoltak. Néhányuknál ez nagyon nem sikerült, és a stílus helyett a káosz uralta az öltözéket. Jessica Biel és Emma Stone pedig remekeltek, mint mindig, és a szülés után visszatérő Reese Witherspoon is meseszép volt. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Fekete tűzpirossal

A héten két színésznő is ezt a színkombinációt választotta. Liv Tyler fekete szettje a zakó nélkül sokkal jobb lett volna, a tűzpiros, velúr szandál a fekete harisnyával pedig nem volt nyerő választás. Az élénkpiros rúzs azonban jól állt neki, csakúgy, mint Reese Witherspoonnak. A szőke színésznő mesésen néz ki tíz héttel a harmadik csemetéje születése után.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A stílus nagyasszonyai

Jessica Biel és Emma Stone egyszerűen képtelenek hibázni. Justin Timberlake felesége istennőként tündökölt acélszürke estélyiében, melyet az arany-fekete derékrész és a hatalmas gyémántgyűrű koronázott meg. A színésznő trendi, sötét lakkja is remekül passzol a szetthez. Emma Stone a szürke egy másik árnyalatára voksolt, a miniruhát pedig egy élénk, sárga színű tűsarkúval dobta fel. Egyszerű volt, mégis stílusos és elegáns!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Káosz a placcon

Sarah Jessica Parker stílusát imádjuk, a legutóbbi szettje előtt azonban értetlenül álltunk. A nyomott mintás barna ruha, a pink és lila színekben pompázó tűsarkú és a királykék bársonytáska együttese nekünk túl sok. Jobb lett volna, ha a sztár a Szex és New York című filmben annyira imádott királykék cipőjét választja ehhez a szetthez. Anne Hathaway, a legutóbbi Batman-film Macskanője pedig úgy tűnik, képtelen elszakadni a denevérembertől. A Nyomorultak premierjén viselt gyöngyházszínű, denevérujjas kreációja láttán valahogy nem támad kedvünk végignézni a Givenchy couture márka többi kreációját...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mutasd a cicid!

Ez a hét sem volt celebvillantásoktól mentes. Ellie Goulding hófehér selyemruhájában bárki szemügyre vehette az énekesnő mellbimbóját. Isla Fisher is - tőle szokatlan módon - a keblei közszemlére tételére voksolt. A színésznő dekoltázsa olyan mély volt, hogy a mellbimbója csak hajszál híján nem buggyant ki az estélyiből.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Vadító darabok

A bőr és a fém kétségkívül az idei szezon slágerei. Joan Smalls bőrnaci helyett egy bőrtopban mutatta be, hogy másképp is lehet ezt az anyagot viselni. Figyelem! A bokacsizma és a testszínű harisnya párosítása csakis ilyen lábakon megengedett! Amanda Seyfried pedig tündérlányos estélyiét tette dögösebbé egy vastag fémövvel - az eredmény stílusos és trendi lett!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Készíts hógömböt otthon, fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121205-hogyan-legyek-jo-no-hogomb-hazilag-olcson.htmlRészletes bőrtípus-analízis - Teszteld magad!http://www.life.hu/szepulj/20121203-bortipus-meghatarozas-tipusok-reszletes-jellemzoi.htmlSzexi bikiniben csábít DiCaprio exehttp://www.life.hu/szepulj/20121130-a-victorias-secret-modell-leonardo-dicaprio-exbaratnoje-erin-heatherton-szexi.htmlLegyél te is hajszobrász!http://www.life.hu/szepulj/haj/20121205-frizura-es-trend-igy-kell-kulonleges-fonatokat-kesziteni.htmlFelismerhetetlenre torzult Goldie Hawn arcahttp://www.life.hu/szepulj/20121204-goldie-hawn-szineszno-arca-nagyon-puffadt-a-sok-plasztikai-mutet.html500 év legszebb asszonyaihttp://www.life.hu/szepulj/20121127-az-utobbi-500-ev-legszebb-asszonyai-szerepelnek-philip-scott-johnson.htmlMinek az átlátszó ruha? A szégyenlős Anne Hathaway furcsa divatbakijahttp://www.life.hu/szepulj/20121129-atlatszo-ruhaban-anne-hathaway.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.