Bajor Imre válság színház pénztelenség karrier sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint a legtöbbünknek, Bajor Imrének is szembe kell néznie a válság anyagi hatásaival. Az utóbbi időben hirtelen elfogytak a lehetőségei, alig van fix bevétele, a színészt pedig nagyon megviselte a változás - írja Bajor közeli ismerőseire hivatkozva a Blikk.

Mégsem lesz több StandApó a Centrál Színházban - az ismert kabarészínészeket felvonultató előadássorozatban már bemutatkozni sem volt lehetősége Bajornak. Az Operettszínházban az egész évadban csak kétszer lép színre, igaz, még négy jelenése van decemberben a Karinthy Színházban, ám ez sem jelent biztos megélhetést. Állítólag drasztikusan csökkentették a gázsit az RTL II-re költözött Heti hetesben is.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

A korábban társaságban is mókamester Bajor befordult, alig mozdul ki, lelkileg képtelen feldolgozni a helyzetet - állította a bulvárlapnak egy ismerőse, megígérve, hogy ezentúl jobban figyelnek a színészre.

Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbithttp://www.life.hu/legykepben/20121209-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-szivet-husevo-bakterium-pusztitotta.htmlUndorodva tesz eleget felesége kívánságának Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20121206-joshi-bharat-vegetarianus-csak-felesege-csilla-reszere-vasarolt-hustde.htmlÉrzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-gesztesi-karoly-szinesz-gesztesi-mate-szineszt-a-fiat-erzelmi-terrorban.htmlElzárták kedvesétől az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-iszak-eszti-musorvezetonek-a-viva-tv-musora-forgatasa-alatt-parja.htmlPótapa lett a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121207-vujity-tvrtko-a-tv2-musorvezetoje-weisz-fanni-siket-szepsegkiralyno-fogadott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.