fashion week nadrág boka tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme a nadrág, amelynek legalább annyi arca van és olyan jól kihasználható, mint az örök kék kedvenc. A Life.hu megmutatja, hogyan viseld a szezon slágerét: a bokavillantós nadrágot.

Az 1950-es évek egyik legkedveltebb nadrágfazonja nemcsak idén nyáron hódította meg a gardróbokat, de a téli szezon egyik slágerének is számít. A bokavillantós nadrágot imádják a sztárok is. Szerencsére nemcsak ők viselhetik, hanem te is, hiszen egyre több márka kínálja a csinosabbnál csinosabb darabokat.


Mango - 9.995 forint, ASOS - 166,68 euró, Zara - 9.995 forint

A szupernőies fazon titka, hogy a nadrág enyhén maszkulin jellegű, amely köztudottan felerősíti a nőiességet - pont úgy, ahogy a csipet só kiemeli az édeset -, főleg ha arra szupernőies kiegészítőkkel és ruhadarabokkal erősítesz rá. Kombinálhatod például pihe-puha kötött pulcsival, csak viselj hozzá csinos körömcipőt vagy bokacsizmát! Ugyanígy a finom, nőies blúzok is jól illenek hozzá, de ha nagy rajongója vagy a farmeringnek, akkor azzal is viselheted. Természetesen a blézer is jó választás, de a vagány bőrdzseki is passzol hozzá. A stílustól és a kívánt hatástól függ a cipő is. A körömcipőtől kezdve a fűzős bokacsizmákon át az éktalpú cipőkig szinte minden divatos őszi és téli lábbeli megy hozzá, aminek a szára nem túl széles. Mivel ez a fazon rövidíti a lábat, érdemes magas sarkúval hordanod. Ha nagyon magas és vékony vagy, mindenképp erősíts rá plusz hajtással a "direkt ilyen rövid" hatásra, különben úgy tűnhet, hogy csak kinőtted a nadrágodat.


1. Mango - 11.995 forint, 2. Pull&Bear - 8.995 forint, 3. Pull&Bear - 6.995 forint,
4. New Yorker - 14.990 forint, 5. H&M - 8.990 forint, 6. F&F - 8.900 forint,
7. Deichmann - 3.495 forint, 8. Vagabond - 29.990 forint, 9. Zara - 15.995 forint

Így viseld, ha alacsony vagy és/vagy vastag a bokád!

Elsőre azt gondolhatod, hogy ez a fazon is csak a magas, vékony, gazellaléptű lányokon mutat jól, akiknek gyönyörű, vékony bokájuk van. Tény, hogy nekik nem kell sokat agyalni a színeken, a mintákon, a nadrág hosszán, de ez nem jelenti, hogy csak ők viselhetik ezt a fazont. Ha alacsony vagy, inkább a test-, jelen esetben combkövető nadrágszárat válassz, ne pedig a bővebbeket. További trükk a magas derék, a magas sarkú cipő vagy a nem túl kontrasztos árnyalatok. Ezek miatt az lehet az illúzió, hogy a lábaid hosszabbak, mint valójában. A nagyon feltűnő cipő a lábaidra tereli a figyelmet, pedig most pont nem az a cél, ezért is viselj inkább élénk mintás, színes felsőt.
Ha vastagabb a bokád, javíts a látványon a cipőddel! Olyat viselj, amelyik optikailag nyújtja a lábfejet, a nehéz, fűzős lábbelik, bokapántok, keresztirányú díszítések kizárva. A nadrágszárnak mindig a boka legkeskenyebb része fölött egy kicsivel kell elvágnia a lábat, ellenkező esetben még vastagabbnak tűnik majd a lábszárad. Amennyiben nagyon vastag a bokád, valóban nem tudjuk szívből ajánlani ezt a fazont.

Hatalmas stílusbakik sztároktól - Tanulj a hibáikból! Nézegess képeket!



Átalakítunk! Gábor nem bízta a véletlenrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121211-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlTesti mesék a régmúltból - Botrányos tetoválásokhttp://www.life.hu/legytrendi/20121206-divatbotranyok-botranyos-tetovalasok.htmlA legszebb bőrtáskák karácsonyrahttp://www.life.hu/legytrendi/20121206-a-legszebb-bortaskak.html"Ha bejön, akkor akarom!" - Sztárgardób: Kiss Ramónahttp://www.life.hu/legytrendi/20121205-sztargardrob-a-baratok-kozt-zsofija-kiss-ramona-ruhatara.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.