fehérnemű focistafeleség LifeNight Sylvie van der Vaart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvie van der Vaart jól tudja, minek örülnek a hölgyek karácsonyra.

A népszerű focista, Rafael van der Vaart szexi felesége észbontóan néz ki. A szőke modellt nemrég az egyik fehérneműcég legújabb kollekciójában fotózták. A képeket elnézve valószínűleg bárki örülne egy ilyen ajándéknak: a hölgyek amúgy is imádják a mesés fehérneműket, a férfiak pedig szeretik, ha kedvesük az ágyban is bombanő... A szexi fotókat a blogon nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly Brook fehérneműkkel készül az ünnepekrehttp://www.life.hu/legytrendi/20121207-kelly-brook-celeb-es-modell-szexi-fehernemukkel-keszul-a-karacsonyra.htmlEttől a fehérneműtől elalél a pasid!http://www.life.hu/legytrendi/20121121-izgato-es-szexis-fehernemuket-mutat-be-az-egyik-divattervezo.htmlFehérneműben mutogatja új testét a celeblányhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121119-fehernemuben-mutogatja-uj-testet-a-celeblany-lauren-goodger.htmlCombfixben és őrjítő fehérneműben kacérkodik a sztáranyukahttp://www.life.hu/szorakozz/20121016-combfixben-es-orjito-fehernemuben-szerepel-penelope-cruz-a-nine-cimu.htmlNem semmi ez a nő! Így fest az imádott énekes neje fehérneműbenhttp://www.life.hu/szepulj/20121009-igy-nez-ki-luisana-lopilato-michael-buble-felesege-fehernemuben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.