Gyönyörű színésznő viselte az év legborzalmasabb cipőjét

fashion week Anne Hathaway színésznő lábbeli A nyomorultak cipő filmbemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig csodáltuk Anne Hathaway visszafogott eleganciáját. Valami azonban történhetett vele mostanában: A nyomorultak filmbemutatójára már nem először választott valami szörnyűséges ruhadarabot.

Anne Hathaway vagy stylistot váltott, vagy saját kezébe vette az irányítást, ami az öltözködését illeti. Legújabb filmjének, A nyomorultak premiersorozatán már egyszer alaposan melléfogott, de a New York-i bemutatón viselt szandálját látva a lélegzetünk is elállt, ilyen csúnyát idén még nem láttunk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincéves színésznő - aki egy prostituált, Fantine szerepébe bújt a film kedvéért - talán filmbéli karakterével próbál azonosulni? Ez a szandál-csizma legalábbis erre enged következtetni. Hathaway különleges szabású fekete estélyijéhez egy színben ugyan passzoló, de stílusban kevésbé harmonizáló Tom Ford lábbelit húzott: a cipő pántjai egészen a térdéig kúsztak fel, és ha ez nem lenne elég, még csatok is fokozták az outfit amúgy is igen extravagáns hangulatát.

Úgy tűnik, a színésznő elégedett volt választásával, a róla készült képeken legalábbis bátran mutogatta vamposan felöltöztetett lábait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.