Will Kopelman Olive Barrymore Kopelman People magazin szülés sztárcsemete Charlie angyalai kislány Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta édes kislányát a 37 éves színésznő, akinek szeptember végén teljesen titokban adott életet. Drew a People magazinnak elmondta, nagyon élvezi az anyaságot és azt is, hogy teljesen megváltozott az élete, mióta megszületett a gyermeke.

A kislány, aki szeptember 26-án látta meg a napvilágot, az Olive nevet kapta. A színésznő egy interjúban Ellen DeGeneres műsorvezetőnek elárulta, hogy férjével, Will Kopelmannal miért ezt a nevet választották. Amikor ugyanis Drew háromhónapos terhes volt, az egyik ultrahang alkalmával azt mondták neki, hogy a baba akkora, mint egy kis olívabogyó. Így már nem is volt kérdés, hogy milyen nevet választanak majd.

www.people.com
www.people.com

Az interjúból az is kiderül, hogy Drew nem volt felkészülve arra, hogy fenekestül felfordul majd az élete. Abban sem volt biztos, hogy Will-lel életben tudják majd tartani az újszülöttet. A szépséges színésznő, aki a szülést követően egy hónappal már bombaformában jelent meg a nyilvánosság előtt, sikerrel veszi az akadályokat és két és fél hónap elteltével megmutatta tündéri kislányát is.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.