Nem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathaway

Anne Hathaway vékony fogyás filmszerep karcsúság szépség testsúly A nyomorultak testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába fogyott több mint 10 kilót A nyomorultak szerepéért a színésznő, még mindig vannak kétségei a testsúlyát illetőleg.

Anne Hathaway teljes fizikai átalakuláson ment át legutóbbi szerepe miatt: nemcsak hosszú fürtjeitől szabadult meg, hanem drasztikusan le is fogyott. Hiába néz ki így is csodásan, és hiába számít az egyik legkapósabb színésznőnek Hollywoodban, a 30 éves színésznőnek még mindig vannak fenntartásai a testsúlyát illetően.

Az Oscar-díjra jelölt színésznőt egy amerikai női magazin címlaplányaként láthatjuk viszont, és a képeken Anne hibátlanul néz ki: magas derekú, rövid alsója kiemeli hosszú, karcsú lábait, kócos rövid fürtjei pedig bájos arcát. Láthatóan remekül érezte magát a fotózáson, a való életben azonban - saját bevallása szerint - nem így van: "Állandóan azon stresszelek, hogy vajon elég vékony vagyok-e, vagy éppen már túl vékony. Jó az alakom, vagy deszka vagyok?" - vallotta be a színésznő.

Forrás: www.glamour.com
Forrás: www.glamour.com

A magazin képeiért kattints ide!

Elmondása szerint hiába gondolta korábban, hogy kinövi ezt az állandó megfelelési kényszert, a mai napig nem sikerült neki.

5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésrehttp://www.life.hu/szepulj/20121214-5-perces-smink-keso-keloknek-lepesrol-lepesre.htmlSzexi fehérneműk kerekded modellekenhttp://www.life.hu/szepulj/20121212-gok-wan-divattervezo-plus-size-modelleknek-tervez-szexi-fehernemuket.htmlFelismerhetetlen a népszerű műsorvezető - Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/szepulj/20121211-iszak-eszter-felismerhetetlen-a-becrew-atalakitocsapat-fotoin.htmlCsinos lehet egy nő 42-es méret fölött is?http://www.life.hu/szepulj/20121210-csinos-ruhak-42es-meret-folott.htmlPigmentek - Sminkelj varázsporral!http://www.life.hu/szepulj/smink/20121210-igy-hasznald-a-pigmenteket-hogy-gyonyoru-legyen-a-sminked.htmlÉlő adásban leplezte le titkos tetoválását Antal Timihttp://www.life.hu/szepulj/20121210-antal-timi-az-xfaktor-versenyzojenek-violinkulcs-tetovalasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.