fashion week buli parti kellék kiegészítő szilveszter ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szilveszteri buliban az a legjobb, hogy az öltözködést illetően mindenki kicsit túllőhet a célon, és megmutathatja bolondosabb oldalát. Pink paróka? Óriási műszempillák? Igen, mert szilveszterkor mindent szabad!

Szilveszterkor kitombolhatjuk magunkat. Az ünnepi ebédek után, egy végigdolgozott év végén nincs is jobb, mint fesztelenül bulizni. És egy ilyen féktelen estébe beleférnek a különleges kiegészítők is. Összegyűjtöttünk egy adag fejrevalót és egy bazárnyi extra színű sminkterméket is, hogy ne kelljen sokat keresgélnetek, ha valami mókással akarjátok megfűszerezni szilveszteri öltözéketeket.

Fejrevalók

Ha valaki különlegesebbet akar a fején viselni szilveszterkor, mint egy kalap, az válasszon például egy pink parókát a H&M kínálatából. A színes fürtök mellett egy extrém napszemüveggel is feltűnést kelthetünk.


1. Pink és kék parókák H&M - 3990 forint, 2. Fekete, szegecselt szemüveg Asos - 527,82 euró
3. Ötvenes évekbeli napszemüveg Asos - 16, 67 euró,
4. Különböző álarcok Etys.com - 18 dollár

Sminkelj extrémen!

Mindenki sminktáskájában lapul egy-egy olyan vad szín, amibe ugyan az üzletben beleszerettünk, de élesben mégsem volt merszünk viselni. Na, erre való a szilveszter! Vegyük elő vadsárga vagy éppen különleges kékeszöld körömlakkunkat, a színes műszempillákat vagy éppen a látványosan csillogó szájfényünket!


1. Színes műszempillák H&M - 1790 forint, 2. Sárga körömlakk Maybelline - 799 forint
3. Ajakfény Body Shop - 1750 forint, 4. Kék szemhéjpúder Maybelline - 1999 forint
5. Kék szempillaspirál L'Oréal - 2990 forint, 6. Kékeszöld körömlakk SPF - 1495 forint

Divatbotrányok: Metroszexuális férfiakhttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-divatbotranyok-metroszexualis-ferfiak-akiknek-a-figyelemfelkeltes-a-fontos.htmlElbántak a nőies nőkkel a Voice-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20121222-the-voice-elso-elo-adas-divat-elonytelen-ruhat-viseltek-a.htmlKatalin hercegnő olcsó bizsuval is fenségeshttp://www.life.hu/legytrendi/20121219-csaladi-oroksegnek-hittek-katalin-hercegno-fulbevalojat.htmlEz lesz a divat 2013-ban!http://www.life.hu/legytrendi/20121217-ez-lesz-a-divat-2013ban.html2012 legstílusosabb sztárpárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-2012-legstilusosabb-sztarparjai-kozott-ott-van-angelina-jolie-es-brad.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.