A hatéves Suri Cruise nem mondhatja, hogy szegény karácsony elé néz. A sztárcsemete ugyan megszenvedte szülei válását, de máris nézheti a dolog jó oldalát. Így ugyanis kétszer annyi ajándékot fog kapni.

Pár napja Katie Holmes vásárolni vitte a kis Surit, aki közel tízmillió forint értékben válogatott magának karácsonyi ajándékokat. Suri kért egy ötmillió forintos viktoriánus játszóházat a családi kertbe, melybe bevezetik majd a vizet és az áramot is. Ahogy azt a Life.hu megírta, korábban tervben volt, hogy Katie egy kistestvért is vásárol Surinak, a hatéves sztárcsemete azonban egyelőre kénytelen lesz beérni egy iPad minivel és egy kétmilliós, gyermekeknek kialakított Mercedesszel, Ralph Lauren ruhákkal és egy Chloe bundával - írja a The Sun magazin.

Forrás: AFP

A hírek szerint ráadásul a kis Suri az édesapjánál tölti majd az ünnepeket. Tom Cruise legújabb filmje forgatása miatt csak a hálaadást töltötte együtt a lányával, de korábban hónapokig nem látta a kislányát. Mivel a sztárpapának sem kenyere a minimalizmus, egész biztosan ő is elképesztő ajándékokkal halmozza majd el gyermekét.

Új nevet és kistestvért is kap Suri Cruisehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121119-uj-nevet-es-kistestvert-is-kap-a-sztarcsemete-suri-cruise.html Úgy viselkedik, mint egy 16 éves kamasz lány! Suri Cruise saját mobilján beszélt meg randit egy kisfiúvalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121017-mobilozik-szerelmes-es-randizik-a-6-eves-sztarcsemete-katie-holmes.html 40 ezer dollár a tandíj: ebbe az iskolába jár majd Suri Cruisehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-40-ezer-dollar-a-tandij-ebbe-az-iskolaba-jar-majd.html Ilyen fotó talán még sosem készült Suri Cruise-ról - Végre mosolyogni is látjukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120713-ilyen-foto-talan-meg-sosem-keszult-suri-cruiserol-vegre.html Mindent megengednek neki? Suri Cruise pizsamában ment vacsoráznihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-mindent-megengednek-neki-suri-cruise-pizsamaban-ment-vacsorazni.html Ötévesen mesekönyvet ad ki Suri Cruise - Az illusztrációkat is ő készítihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111202-otevesen-mesekonyvet-ad-ki-suri-cruise-az-illusztraciokat-is.html