Drogok között nő majd fel Amber Rose gyermeke

terhesség Wiz Khalifa drog marihuána szülés Amber Rose gyermekáldás marihuánafogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kisfiút hord a szíve alatt a plus size modell, Amber Rose. A sztár gyermekének apja Wiz Khalifa rapper, aki elmondta, hogy akkor sem fog leállni a marihuánafogyasztással, ha világra jön a baba. Legfeljebb majd nem füstöl mellette.

Hamarosan életet adhat kisfiának Amber Rose. Ő és vőlegénye, Wiz Khalifa nem tervezték ugyan a kicsit, azonban örömmel fogadták érkezésének hírét. Amber terhességének minden részletét megosztja a követőivel, már többször is megmutatta gömbölyödő pocakját. A 29 éves kismama most is így tett, szilveszteri képeket posztolt az óriásira nőtt pocakjáról. Az egyik fotón még egy csók is elcsattan a szerelmespár között.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Aggodalomra ad okot azonban, hogy Wiz sem terhes barátnője, sem pedig születendő gyermeke kedvéért sem mond le káros szenvedélyeiről. Sem az alkoholról, sem pedig a fűről nem fog leállni a baba világra jötte után sem. Korábban azt nyilatkozta, hogy a gyermek drogok közt nő majd fel. Amber egyetért vőlegényével és megerősítette, hogy megtanítják majd a kicsinek, az apukája bizony nagyon szeret füvezni.

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



Újabb titok Katalin hercegnő terhességérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130102-a-terhes-katalin-hercegno-titka-a-levendulas-sutemeny-hanyinger-ellen.htmlÍme Palvin Barbi nővére - Szerinted hasonlít a világszép modellre?http://www.life.hu/anyaskodj/20121219-palvin-barbara-megmutatta-noveret-anitat-akivel-hasonlitanak-egymasra.htmlBudapesten született 2013 első kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20130101-ujevi-baba-a-fovarosban-ejfel-utan-2-perccel-jott.htmlÚjévi babonák - Így leszel gazdag 2013-ban!http://www.life.hu/anyaskodj/20121217-ujevi-babonak-igy-lesz-gazdag-es-sikeres-eved-2013ban.htmlElső gyermekével terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121231-kim-kardashian-terhes-elso-gyermeket-varja-kanye-west-rapperrel.htmlHogyan tudta elrejteni? Megmutatta óriási pocakját Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121231-jessica-simpson-masodik-gyerekevel-terhes-es-megmutatta-pocakjat.htmlÍgy üzenj boldog új évet! Szilveszteri SMS-ekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121217-igy-uzenj-boldog-uj-evet-szilveszteri-ujevi-smsek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.