fashion week eltűnés Missoni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy erőkkel keresik szombat óta Venezuelában azt a kisrepülőgépet, amely előző nap tűnt el a latin-amerikai országban, fedélzetén az olasz Missoni divatház vezérigazgatójával és öt másik emberrel.

A keresés egyelőre eredménytelen. Illetékesek szerint 24 órával azután, hogy a Los Roques üdülőszigetről rövid útra indult BN-2 Islander típusú gép eltűnt a radarképernyőkről, a repülőnek még semmilyen nyomát nem találták. Az utóbbi években a szállodaiparba is beszálló Missoni Rt. egyik tisztségviselője, a társaság észak-olaszországi központjából távozóban szombat délután szintén azt mondta, hogy nincs hírük a repülőgépről, amelyen Vittorio Missoni vezérigazgatón kívül felesége, Maurizia Castiglioni, a házaspár két olasz barátja és a kétfős venezuelai személyzet tartózkodott. Missoninak a családi üzletben tevékeny szerepet játszó öccse, Luca szombaton Venezuelába utazott, hogy figyelemmel kísérje az eltűnt gép utáni kutatást, amelyben az olasz sajtó szerint repülőgépek, motorcsónakok és helikopterek mellett egy különleges óceánkutató hajó is részt vesz.

Forrás:MTI

Divatbotrányok: Férfias nőiességhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-divatbotranyok-nok-ferfias-ruhaban-ez-a-boyfriend-stilus.htmlBrutális lábbeliben pózol a világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130104-jennifer-lopez-enekesno-brutalis-csizmaban-pozol-a-harpers-bazaar-magazin.htmlBikiniben villant a világhírű magyar szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130104-mihalik-eniko-modell-bikiniben-pozol-a-festoi-anguilla-szigeten.htmlMajdnem szétrepedt rajta - Két számmal kisebb kabátot vett az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130103-mariah-carey-enekesno-ket-szammal-kiseb-kabatot-viselt.htmlÍgy viseld az edzőcipőt elegáns darabokkalhttp://www.life.hu/legytrendi/20121218-igy-viseld-az-edzocipot-elegans-ruhadarabokkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.